Εγώ την ειδικότητά σου περιμένω...
Άντε καλά, ίσως είσαι νοσοκόμα στην εντατική, γι' αυτό πεθαίνουν τρεις-τρεις στα χέρια σου.
Και με την πολλή δουλειά (γραφείου) αγόρασες και κότερο. Προφανώς εκεί στη Βέρνη και οι νοσοκόμες πληρώνονται καλά!
Printable View
θα σε γελάσω δεν έχω ιδέα πόσα πέρνουν οι νοσοκόμες αλλά γενικά πληρώνουν πολύ καλά εδώ...
θα θελα να σε ενημερώσω ότι έχω τόσα πολλά λεφτά (από πάντα είχα δηλαδή) που έχω σταματήσει πια να δουλεύω..και για να μην μείνεις με την απορία εργάζομαι σχεδόν καθημερινά εθελοντικά..στους γιατρούς χωρίς σύνορα ως βάση και από εκεί κ πέρα όπου χρειάζονται οι διάφορες μη κερδοσκοπικές.
ναι φίλε/η μου έκανα πριν μερικά χρόνια βέβαια μια πολύ μικρή διαφραγματοκήλλη τότε αλλά μετά απο δίαιτα και για πολύ καιρό είμαι καλά.
αυτό το κάψιμο είναι διαφορετικό από αυτό τις καούρας ,
εσύ μις δέσποινα έχεις κάποια τι ιδέα τι μπορεί να είναι εκτός του άγχους?
Διάβασα πολύ προσεκτικά τις εξετάσεις που ανάφερες ότι έκανες και θεωρώ πως είσαι απόλυτα καλυμμένος εφόσον δεν σου βρήκαν κάτι..να επαναλαμβάνεις μια φορά το χρόνο τις εξετάσεις σου(η πρόληψη έτσι κι αλλιώς πάντα είναι καλή) αλλά ηρέμησε καλέ μου,βρες τρόπους να χαλαρώνεις για να δεις κιόλας αν θα υποχωρούν αυτά που νιώθεις.να είσαι πάντα καλά σου εύχομαι..
Εγώ πάλι νομίζω ότι είσαι μυθομανής.
Και ξέρεις πώς τον πιάνεις τον ψεύτη; Πέφτει σε αντιφάσεις. Όμως τα γραπτά, δυστυχώς για σένα, μένουν.
Υ.Γ. Αλήθεια, στη Βέρνη υπάρχει σήμερα αποστολή των γιατρών χωρίς σύνορα;
Ρωτάω γιατί κι εγώ υπήρξα πράκτορας της K.G.B. Εθελοντικά.
Περιεργα πραγματα συμβαινουν.... Οι γιατροι χωρις συνορα εχουν δυο εδρες στην καταλευκη Ελβετια , μια στην Zυριχη και μια στην Γενευη.
Προφανως ανοιξαν αλλη μια μονο για την Miss Δεσποινα στην Βερνη.
http://www.msf.ch/de/
ευχαριστώ το ίδιο εύχομαι και εγώ για όλο το φόρουμ και γενικότερα για όλο τον κόσμο,επίσης θα συμφωνήσω στο ότι η πρόληψη είναι σχεδόν πάντα και η ίαση σε πολλά προβλήματα πριν αυτά εκδηλωθούν ή αν το προλάβεις στην αρχή του.
ελπίζω ακόμα να έχουν δίκιο οι γιατροί μας(για την περίπτωση μου
) εδώ γιατί ουκ λίγα ακούγονται κάθε μέρα.
περαστικά μας.
Μπορείς χαρά μου να πιστεύεις ότι θέλεις είναι καθαρά δικαίωμα σου..δεν ξέρω γιατί έχεις τέτοια εμπάθεια απέναντι μου αλλά να με συγχωρέσεις που δεν θα σου απαντήσω ξανά..γιατί το επίπεδο σου είναι λίγο χαμηλό..να είσαι καλά κ αν χρειαστείς ποτέ κάτι ιατρικό θα σε κοιτάξω δωρεάν;)
Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Με την πρώτη ευκαιρία θα επισκευτώ καρδιολόγο, καρδιογράφημα μου είχαν κάνει και τις 3 φορες που πήγα νοσοκομείο και το τελευταίο ήταν λίγο διαφορετικό απ'ότι μου είπαν! Και τις 3 φορές είχα ταχυπαλμία και πριν τη 3η φορά λίγες μέρες πριν με είχα μικρή απώλεια αισθήσεων και με έποιανε φόβος και ταχυπαλμία (μάλλον από το άγχος και τον φόβο μου απ ότι κατάλαβα, θυμάμαι το καρδιογράφημα έλεγε 104bpm).Μόυ έκαναν εξετάσεις αίματος και μου είπαν ότι είναι καθαρές και πρέπει να χάσω κιλά! Ήδη έχω χάσει και κάνω μια διατροφή, οχι υπερβολικη ομως! Όλα αυτα πριν 2 μήνες !Να σας πω επίσης ότι ηρεμώ για ορισμένες μέρες και μετά πάλι μπαίνουν οι ιδέες με εμφραγματα κτλ! Να μου φύγουν αυτές οι ιδέες καλύτερα ε;
ναι βρε καρδούλα μου να σου φύγουν αυτές οι ιδέες..είσαι πολύ νέος για να έχεις τέτοιες έμμονες ιδέες στο μυαλό σου..μπράβο σου που κάνεις κ διατροφή να χάσεις λίγο βάρος,θα μειωθούν κ οι ταχυπαλμίες σου κ θα αισθάνεσαι κ πιο ανάλαφρος...καλές γιορτές να έχεις:))))
Σήμερα ήμουν σχετικά καλά... Προσπάθησα να μην σκέφτομαι κάτι και να ξεπεράσω τον φόβο μου και κατά περίεργο τρόπο σταμάτησαν οι "πόνοι" . Τι να πω, το άγχος μπορεί να σε τσακίσει τελικά... Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και να ηρεμήσω...
Ευχαριστώ, καλές γιορτές και σε σένα... :)