Originally Posted by
Aps_mustang
Πσιτ!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες! Είμαι αγόρι και όμως, ξέρω πολύ καλά τι εννοείς όταν λες ότι όλοι ασχολούνται με sex κτλπ. Το βλέπεις γύρω σου, όλοι μιλάνε για έρωτα, για πηδήματα κτλπ. Και όμως εσύ αναζητάς μια επαφή διαφορετική, πιο συναισθηματική. Απορείς που ελάχιστοι είναι έτσι. Αναζητάς μια επικοινωνία, και φαίνεται περίεργο στον άλλον, διότι αυτή η επικοινωνία που ζητάς εσύ δεν είναι ερωτικής φύσεως. Ψάχνεις κάτι πιο ανθρώπινο, κάποιον που να μιλάτε, να γελάτε, να μοιράζεστε τα όνειρά σας. Και μιλάω για πραγματικά όνειρα, όχι για όνειρα πχ να κάνεις οικογένεια κτλπ. Ο καθένας μας κρύβει μέσα του ένα κρυφό ταλέντο, και ένα κρυφό όνειρο. Πρέπει να το ανακαλύψουμε. Και εγώ προσωπικά άρχισα να τα σκέφτομαι όλα αυτά όταν άφησα τα γκομενικά στη μέση. Δε λέω ότι είναι νορμάλ όλο αυτό ή το σωστό, αλλά έτσι νιώθω. Και από ότι κατάλαβα αυτό νιώθεις κ εσύ, (εάν κατάλαβα λάθος σόρι :P). Μη μασάς! Κάνε ότι σε κάνει εσένα ευτυχισμένη, και άσε τους άλλους, και τα στερεότυπα περί φυσιολογικού κτλπ στην άκρη! :)