xaxaxaxa.........Quote:
άχουτο το τσαμένο
Printable View
xaxaxaxa.........Quote:
άχουτο το τσαμένο
Η κατασταση δεν είναι ιδανικη confide...ολοι ετσι είναι λιγο πολύ, τα αδερφια τους, οι γονεις τους και εσυ πρεπει να περασεις απο την εγκριση τους. Εγω είμαι θυμα αυτης της νοοτροπίας και απο πρωην και από τη μερια του "πατερα" μου 27 ολοκληρα χρονια( χαρακτηριστικα να σου πω το πιο απλο ότι το 2000 όταν αποφασισαμε να αγοράσουμε δικο μας σπιτι που υποτίθεται επειδή είμαι μοναχοπαιδι θα ζουσα σε αυτο μελλοντικα, ενώ εγω και η μαμα μου προτιμουσαμε να το αγοράσουμε στα Βριλήσσια, ο "πατερας" μου δεν ηθελε και μας φωναζε ότι θα το παρουμε στην ιδια περιοχη που μεναμε μεχρι τοτε, γιατι θελει να είναι κοντα με τα αδερφια του και ελεγε" σωπα ρε?που να παμε να φυγω απο τον Α, τη Μ και τον Γ????σε 5 λεπτα ειμαστε στο σπιτι τους εδω "
αφου ειχε βρει ένα διπλα ακριβως απο την αδερφη του, ευτυχως ηταν λιγα τμ και δεν αγοράσαμε εκει αλλα εν τελει πηραμε κοντα στον άλλο του τον αδερφο και το αποτέλεσμα? μεχρι περυσι που αποφασισε και η μητερα μου ότι δεν παει άλλο με αυτους και εχει χωρισει πια με τον "πατερα" μου, ο αδερφος του ηταν πρωι,μεσημερι, απόγευμα απεξω σε μια γωνια ή μεσα στο παρκιν κάθε μερα και εβαζε λογια.
Είναι αδιεξοδο..και στο τελος παντα περναει το θελημα των μαναδων-πατεραδων-αδερφων!! όπως η εβελινα ή εγω ή μητερα μου θα σε χωρισουν οπωσδηποτε αμα δεν σε "πανε"
εδώ εμενα δεν υπολογισε ο "πατερας" μου ο ιδιος και εβαλε τα αδερφια του πανω, θα σε υπολογισει ο άλλος ως κοπελα του?
...αυτο με τα λεφτα πως προέκυψε?