Τι κανεις Φωτεινη ? χαθηκες , αρα καλα θα περνας ..........τλευταια φορα που επαναδημοσιευω την ιστοριουλα , μπαγιατεψε πια !!
Printable View
Τι κανεις Φωτεινη ? χαθηκες , αρα καλα θα περνας ..........τλευταια φορα που επαναδημοσιευω την ιστοριουλα , μπαγιατεψε πια !!
χρονια πολλα σε ολους ! σας ευχομαι ολοψυχα καλα να περασετε περασετε οπως επιθυμειτε , με τα προσωπα που επιθυμειτε και να ειστε παντα χαρουμενοι!
Και υγεια το βασικοτερο!!
Φωτεινη , η mnimonio μπαινει σπανιως , η remedy μπαινει αλλα εχουμε καλες σχεσεις πια , εξελειψαν οι καυγαδες εντελως ....η κτθλψη σε κανει ευερεθιστο , ασταθη , και τωρα εχω βελτιωθει , οποτε δεν εχω διαθεση για καυγαδες .....
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη....φαντάζομαι αν το 2013 ήσουν γέρος και κουρασμένος φέτος θα είναι χειρότερα τα πράγματα...αλλά ας δοκιμάσω...θα ήθελα να μου φέρεις κάποιο από τα 5
πράγματα που επιθυμώ μεσα στο 2021...ξέρεις τι είναι αυτά που επιθυμώ τα έχω ζητήσει και άλλες φορές...ελπίζω να μην σε πιάνουν και εσένα οι απαγορεύσεις και να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και φέτος....φέτος ήμουνα καλύτερο κορίτσι από πέρσυ οπότε ελπίζω να με θυμηθείς...όπως και να έχει σε ευχαριστώ !!!
μαραγκελιά , καλο κοριτσακι ησουν φετος , ξερω τι επιθυμεις !!! νομιιιιιζω .....αλλα βλεπεις εχω κανει υπερταση απο τα γηρατεια , και πρεπει να προσεχω με υποκειμενο νοσημα , αλλιως δεν θα ξαναδειτε ......................δωρακια ...ποτέ πια......
Ε , ναι, ησουν καλο κοριτσι .................... ναι , νομιζεις οτι επειδη ειμαι ο Αγιος Βασιλης δεν χαμπαριαζω απο τιποτα , αμ δε, χαμπαριαζω .....
ηγγικε γαρ ο καιρος , εχεις δικιο κοριτσακι μου , αλλα φετος αισθανομαι πολυ κουρασμενος ......και πρεπει να παρετε τα δωρα με click away .......