Πλήρης αποθεραπεία και όχι ημίμετρα
Αφροδίτη δεν έχεις καταλάβει το σκεπτικό μου.Δεν είναι ότι ο τρόπος σκέψης μου είναι αρνητικός ή ότι είμαι φύσει απαισιόδοξος.Ίσα ίσα που από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος χαρακτήρας και όλα αυτά τα χρόνια δεν το έβαζα κάτω.Τα γεγονότα είναι όμως αυτά που με έχουν κάνει πλέον απαισιόδοξο και να χάνω την ελπίδα μου γιατί είμαι και ρεαλιστής και βλέποντας ότι μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν υπάρχει αποτέλεσμα ζυγίζω τα πράγματα και βγάζω τα συμπεράσματά μου.Τώρα με θετικές σκεψούλες που είπες δεν γίνεται τίποτα.Το πολύ πολύ να νιώσεις για λίγο καλύτερα.Ας μην έχουμε αυταπάτες.Ούτε βέβαια αν τους μιλήσεις \"ευγενικά\" όπως είπες.Όπως κι αν σκεφτείς είτε ευγενικά είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο για να διώξεις αυτά τα συμπτώματα αυτά θα σε ταλαιπωρούν ανελέητα.Είναι μία αρρώστεια όπως όλες τις άλλες και πρέπει να αποθεραπευτεί πλήρως.Με ημίμετρα και κομπογιανίτικες μεθόδους δε γίνεται τίποτα.ʼλλωστε στόχος είναι η πλήρης αποθεραπεία όχι η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων την ώρα που έρχονται.Και αν είναι τόσο αποτελεσματικές οι προτάσεις σου Αφροδίτη γιατί δεν έχεις δει οριστικό αποτέλεσμα παρά μόνο σέρνεσαι ακόμα όταν έχεις ημικρανίες όπως είπες?Είναι μία ασθένεια που δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται και να κουκουλώνονται μόνο τα συμπτώματά της αλλά να ξεριζωθεί βαθειά από τη ρίζα της ώστε να πάψουμε τελείως να υποφέρουμε.Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας και κυρίως οι γιατροί μας...