ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ?
Printable View
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ?
Δεν υπαρχει πιο δυσκολος & βασανιστηκος φοβος απ αυτον της καρδιας....εγω το παλευω χροοοονια,επισης με απειρες επισκεψεις σε καρδιολογους αλλα με το παραμικρο ενοχλημα σ αυτο το σημειο....τρελλενομαι!!Σημερ α,μ επιασαν κατι πονακια στην καρδια που χτυπουσαν πισω στην πλατη...λεω,παει,αυτο ειναι,τελειωνω σε λιγο.....ασε που καθε φορα πιστευω οτι ειναι διαφορετικα,πιο επικινδυνα!Απ τον φοβο μου αρχισε ταχυπαλμια & πηγε να ξεκινησει κριση....πηρα μισο ιντεραλ και πηγα για περπατημα στην παραλια γιατι αν εμενα σπιτι(αγκαλια με το πιεσομετρο)δεν θα την παλευα.......τι να πω βρε παιδια,μεγαλος Γολγοθας,ΜΕΓΑΛΟΣ.....
κανω καποιες επισκεψεις σε ψυχολογο ο οποιος ακουγεται οτι ειναι πολυ καλος...σημερα πηγα και σε αρρυθμιολογο και μου ειπε οτι δεν εχω καν αρρυθμιες και ουτε που σχολιασε τις εκτακτες...μολις ειδε την τσαντα απο τις εξετασεις μου μονο π0ου δεν με εβρισε και μου ειπε οτι ειναι και ντροπη που παω σε τοσους γιατρους,,,τι να πω εγω παντως πιστευω πως ολα ξεκινανε απο το μυαλο...ολα!!!!! ΡΑΝΗ βλεπω οτι περνας πολυ δυσκολαλ...το φορουμ το επισκευθηκα τωρα τελευταια και εντελως τυχαια και εχω διαβασει τις περιπτωσεις ολων....δεν ξερω πλεον εχω χασει πασα ιδεα και πιο πολυ για τον εαυτο μου...και απο λεφτα?? ΜΗΔΕΝ πλεον...γι να πηγαινω σε οποιον καρδιολογο βρω να μ λεει οτι ειμαι καλα...αρρωστημενες καταστασεις...και να πεις οτι ειμαστε τρελοι? οχι...γιατι αυτα που νιωθουμε οντως ισχυουν...αλλα αυτο το ξερουμε μονο εμεις π0ου το περναμε..στους περισσοτερους απο εμας συνδεεται μετα απο κρισεις πανικου...τυχαιο? δεν νομιζω...ποτε δεν ζηλευα τα ατομα που ηταν ξεγνοιαστα και ανεμελα χωρις σκοτουρες γιατι ημουν και εγω ενα απο αυτα...απλα ισως εμεις ειμαστε λιγο πιο ανασφαλεις....η για να το πω καλυτερα...εκτιμαμε τη ζωη αλλιως...την αγαπαμε και προσπαθουμε να την κανουμε καλυτερη..αλλα ελα μου ντε πως αυτος ο τροπος ειναι ΛΑΘΟΣ....
αυτος ειναι ο σημαντικοτερος πολεμος....ο πολεμος με τον ΦΟΒΟ...σαν να εισαι ενα αβουλο πλασμα που σε σημαδευει ο φοβος με ενα οπλο και περιμενεις να πυροβολησει....εμενα με εχει πυροβολησει απειρες φορες εως τωρα αλλα τελικα ολοι βλεπουμε πως το οπλο εχει μονο ηχο και οχι σφαιρες...ποσες φορες εχουμε πει δεν παει αλλο ασ παθω οτι ειναι να παθω και δεν εχει συμβει τιποτα?ολες τις φορες ετσι γινεται...γιαυτο λοιπον δεν πρεπει να φοβομαστε το κτηνος...τα λεω για να τα ακουω και εγω...να μου πεις πως μπορεις να μην φοβασαι αφου νιωθεις ετσι??? εχουμε απολυτο δικιο....αλλα ας το σκευτουμε και αλλιως...το μυαλο του ανθρωπου κανει θαυματα...οπως και να νιωθουμε μπορουμε να το ελεγξουμε...αρκει να το πιστεψουμε!!!! εγω θαυμαζω και εκεινους που αναζητουν βοηθεια και τους θεωρω πιο υπευθυνους απο μενα που περιμενω να περασει μονο του...γιατι ευκολα ΔΕΝ περναει....αλλα ολοι βρησκουν ενα τροπο...ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!
Αφού λύση τελικά δε βρέθηκε στη χημεία (ψυχοφάρμακα) γιατί δε τη ψάχνεις στο μυαλό (ψυχοθεραπεία);;; Αν έχεις θέληση, αποφασιστικότητα και λίγη υπομονή, θα εκπλαγείς από αυτά που θα πετύχεις…
Έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία...βασικά ήθελα και ομοιοπαθητική...τι είναι καλύτερο ξέρετε;;
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
Εγω εχω κανει μεγαλο διαστημα ψυχοθεραπεια & μπορω να πω οτι βοηθαει πολυ αλλα την μεγαλυτερη δουλεια πρεπει να την κανουμε εμεις οι ιδιοι!Καλα βρε sofaih,πως γινεται να αισθανεσαι αρρυθμιες & ο αρρυθμιολογος να μην τις ειδε?Οι καρδιολογοι τι σου ειχαν πει?Holder εχεις βαλει?Εκει τι ειδαν?
τα παντα εχω κανει...και χολντερ εχω βαλει και τεστ κοπωσεως και ολα....ειχα δυο εκτακτες σε ολο το 24ωρο και το τεστ κοπωσεως καμια..με εχουν δει 6 καρδιολογοι και ολοι μου λενε οτι δεν εχω τιποτα...εγω τις αρρυθμιες τις αισθανομουν στο σφυγμο μου δηλαδη επιανα το σφυγμο και εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα...εν τω μεταξυ την ημερα που εβαλα το χολντερ τις στιγμες που ενιωθα εκτακτες δεν ειχα...ενω τις δυο που ειχα την μια μονο καταλαβα...ο ρυθμος της καρδιας κανονικος...ενω εγω ενιωθα σκατα οτι σβηνω οτι χανομαι ηταν μια χαρα...αρρυθμιες ειναι οι εκτακτες μου ειπαν και οι υπολοιπες π0ου ενιωθα δεν ηταν...τι να πω...ο αρρυθμιολογος ειδε τις εξετασεις μου μου εκανε καρδιογραφημα και μου ειπε να ξαναπαω να τον δω το 2017 αν θελω και δηλαδη καλυτερα ουτε και τοτε...ειμαι διευθυντης σε κλινικη με αρρυθμιες τις εχω σπουδασει και εσυ οι ενοχλησεις που εχεις δεν ειναι αξιες λογου αδικα παιδευεσαι βγες και πιες ενα ποτο και καπνισε ενα τσιγαρο...να χασω βαρος μου ειπε μονο αυτο...για αρρυθμιες ουτε λογος,ενω εγω νιωθω οτι κατι δεν παει καλα και φοβαμαι να μην σταματησει η καρδια μου!!!
Ειχα ξαναγραψει αλλα δεν εμφανιστηκε,τελος παντων.....πως ο αρρυθμιολογος δεν ειδε τις αρρυθμιες βρε sofaih,αφου λες οτι οι καρδιολογοι τις εχουν δει??Holder εχεις βαλει?Αυτος ο φοβος με την καρδια ειναι το κατι αλλο......φυσικα & γνωριζω οτι ολα ξεκινανε απ το μυαλο αλλα αυτο που του δινει τροφη & εξακολουθει να ειναι βασανο ειναι οτι οι ενοχλησεις υπαρχουν σε καθημερινη βαση & δεν ειναι τις "φαντασιας",δυστυχως ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Οσο για την ψυχοθεραπεια,κι εγω εχω κανει αρκετο διαστημα(αν πεσεις σε καλο ψυχολογο,φοηθαει!),ομως το α & το ω ειναι στην δικη σου προσπαθεια!
εχω βαλει holter αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις τι εγραψα.....".ειχα δυο εκτακτες σε ολο το 24ωρο και το τεστ κοπωσεως καμια..με εχουν δει 6 καρδιολογοι και ολοι μου λενε οτι δεν εχω τιποτα...εγω τις αρρυθμιες τις αισθανομουν στο σφυγμο μου δηλαδη επιανα το σφυγμο και εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα...εν τω μεταξυ την ημερα που εβαλα το χολντερ τις στιγμες που ενιωθα εκτακτες δεν ειχα...ενω τις δυο που ειχα την μια μονο καταλαβα...ο ρυθμος της καρδιας κανονικος..." υπηρχαν εκτακτες αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι ανησυχητικες.....εγω φοβαμαι με τον καιρο μην γινουν περισσοτερες...τωρα εχω αραια και που και εεχω παρατηρησει οτι συμβαινουν πιο πολυ οταν αγχωθω
'
εεε τοτε βρε sofaih,αφου δεν τις βλεπουν οι γιατροι & νομιζεις μονο εσυ οτι υπαρχουν,ηρεμισε,απλα δεν τις εχεις!Εμεις που εχουμε αυτο το ντερτι,το εχουν δει οι γιατροι & μαλιστα σε καποιους ειναι πολλες!
εχω τις εχω δει και στο χολντερ και ειχα και περισσοτερες...μια εκτακτη κολπικη και μια κοιλιακη...και οι γιατροι τις εχουν δει αλλα δεν τις αξιολογουν για επικυνδηνες οπως λενε και σε εσας...τι να πω ΡΑΝΗ μου....εσυ καπνιζεις??εμενα μου ειπαν οχι καφειηνη και πινω ντεκαφεινε....και εχω φοβο για την καρδια μου μετα απο αυτα...ακομα και να καπνισω φοβαμαι..μου ειχαν πει οι καρδιολογοι να το κοψω ενω ο αρρυθμιολογος ειπε οτι δεν επηρεαζει το τσιγαρο...
προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι αστην να κανει την δουλεια της η καρδουλα σου
Προσπαθώ αλλά φοβάμαι....γι'αυτό βρέθηκα εδώ...για να μιλήσω με άτομα που θα με καταλάβουν....με καταλαβαίνετε;