Originally Posted by
ΧωρίςΣκιά
Εχεις νιώσει ποτέ πως είναι να χάνεις το μοναδικό σου στήριγμα σε αυτόν τον κόσμο ? Εχασα τα πάντα μεσα σε μια νύχτα , το μεγαλύτερο διάστημα που είχα να γελάσω ήταν 1,5 χρόνος .Ειμαι χρόνια μόνος μου , κανείς δεν μου έδωσε μια ευκαιρία να αποδείξω ποιος είμαι , ζούσα μόνο και μόνο επειδή είχα αυτόν , όλοι μα όλοι με απέρριψαν και θα συνεχίζουν να το κάνουν .Ως τώρα ''ζούσα'' για να τον κάνω περύφανο , αλλά τώρα πραγματικά το βάρος αβάσταχτο .Εκανα οτι μπορούσα μόνος μου , δεν μπορω να τα βγάλω άλλο έτσι .Δεν ξέρεις τι τραυματική εμπειρία είναι να χάνεις οτι σου δίνει ζωή .Πως θέλεις να συνεχίσω να ζω σε μια κοινωνία που δεν δίνει ευκαιρίες και δεν υπολογίζει αξίες και καλοσύνη ? Ολα μου τα όνειρα είχαν αυτόν μέσα , τωρα δεν έχω ούτε όνειρα ούτε λόγο να ζω .Δεν γίνεται να περιμένω κάποιον η κάποια που να εμφανιστεί απο το πουθενά ωστε να γίνει η ζωή μου καλύτερη , δεν γίνεται .Ακόμα και μία άσκοπη σχέση να κάνω , το επιφανειακό κομάτι που θα πάρω ως αντάλαγμα θα με κάνει να νιώσω χειρότερα .Δεν έχω αλλο λόγο να ζώ πια .Φυσικά και ήρθα σε αυτό το forum για να αποφύγω την αυτοκτονία , αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει με μένα .Η ζωή μου έχει τελιώσει εδω και καιρο αλλά εγώ προσπάθυσα να συνεχίσω , ξέρεις τι αποτέλεσμα πήρα ? απόρριψη , πόνο , στεναχώρια και μεγάλη πίεση απο όλα .Είμαι ο εαυτός μου πάντα αλλά κανείς δεν νοιάζεται .