Originally Posted by
ΧωρίςΣκιά
Αγαπητέ Black jack , σε έχω προσέξει απο τότε που ήρθες στο foroum και πάνω κάτω έχω περάσει και εγώ τα ίδια σαν και εσένα .Το θέμα που ανοίγεις εδώ είναι tragic και στην δικιά μου περίπτωση , στεναχωριέμαι απίστευτα οταν βλέπω νεαρά ζευγάρια κυρίως σε σημείο που έιχα να βγώ έξω 3 εβδομάδες το καλοκαίρι .Οσο για τις παρέες που αναφέρεις θα σου πω τα εξής , έχω μπεί σε κάθε είδους παρέα , μπορεί να βλέπεις όλες τι παρέες εκεί έξω στην ηλικία σου να ''περνάν'' καλά και να διασκεδάζουν , κάνεις μεγάλο λάθος ,απο μεγάλη εμεπιρεία σου λέω οτι σχεδόν όλα εκεί έξω είναι επιφανειακά , οι πιο πολλοί ζουν εισβάρος των άλλων , πολλοί είναι αυτοί που πέρνουν τον ρόλο του αρχηγού τραβάν τα βλέματα επήτιδες μόνο και μόνο γιατί έχουν συνιθίσει με προσοχή πάνω τους , άλλοι απλά ακολουθάν αυτούς μόνο και μόνο με την ιδέα οτι και αυτοί ανήκουν κάπου με μεγάλη φήμη και έντονη παρουσία ώστε να κάνουν και την δικιά τους παρουσία αισθητή .Ο καθένας έχει τα δικά του συμφέροντα έστι δεν αποδίδει τον αληθινό του εαυτό πλήρως με συνέπεια να ξεχνάει την ουσία της φιλίας και την πραγματικότητας .Στην εφηβεία και μέχρι τα 22 περίπου οι σχέσεις είναι επιφανειακές , απλά μέχρι τότε έχεις την δυνατότητα να πειραματίζεσαι χώρις καμία σοβαρή επίπτωση στην προσωπική σου ζωή .Η ζήλεια καταπολεμείτε εύκολα με την συνεχής ασχολία σε κάτι που σε κάνει ξεχωριστό σαν άνθρωπο π.χ τα χόμπι , άλλος είναι καλός στους υπολογιστές , άλλος στο μπάσκετ , άλλος στο ποδόσφαιρο , άλλος στα μηχανάκια , έτσι διαφοροποιούμαστε και νιώθουμε δυνατοί και χαρούμενοι σε κάτι που εμείς ξέρουμε παραπάνω απο τους άλλους .Σου προτείνω να αρχίσεις το ψάξιμο λοιπόν , εγώ πραγματικά ένιωθα άβολα σε σχέση μου τους υπόλοιπους , μέχρι απο πολύ ψάξιμο απέκτησα πολλά ενδιαφέροντα και νιώθω ξεχωριστή παρουσία σε αυτόν τον κόσμο και αυτό με κάνει να νιώθω ξεχωριστό και περήφανο γιαυτό που είμαι και γιατό δεν νιώθω κατώτερος .