Quote:
θα ειμαι οσο πιο σηντομος γινεται για να μην σας κουραζω πολυ ολα ξεκινησαν ακριβως πριν απο 2 χρονια οταν εκοψα τα αβιλιφυ για επτα μηνες περιπου εμενα μονος εκεινον τον καιρο και η ζωη μου/με νομιζα πως ειναι μερος ρεαλιτυ σηοω οτι με παρακολουθουν αυτο ξεκινησε απο το 2005 οταν ημουν με την μητερα μου/με ιδεες διωξεις και οτι με παρακολουθουν απο την τηλεοραση και τετοια σηζητησεις που ακουω γυρω μου/με οτι αφορουν εμενα δεν εβγαινα απο το σπιτι για περιπου 3 χρονια οσπου μια μερα αποφασισα να αγορασω μηχανακι και να παω να δουλεψω πακετας αυτο σηνεβει το 2008 το σεμπτεβριο με πολι δυσκολια στην αρχη στην δουλεια γιατι ειχα το εξης προβλημα καμια φορα σε περιοδους εντασεις οταν δεν ειμαι καλα αισθανομαι οτι ο κοσμος αλλαζει γυρω μου το βλεμα γινεται πιο αργο οτι ολοι εμενα κοιταζουν και πεφτει η ψυχολογια μου/με η αισθισι των συζυτησεων γυρω μου/με γινεται πιο εντονη και τελικα δεν μπορω να κανω τίποτα ειμαι πολι μπερδεμενος θυμαμαι μου/με συνεβει παλι στην δουλεια το γεγονος αυτο ανυσυχιες της αποκαλω εγω αυτες τις καταστασεις με αποτελεσμα να παω με το κουτι στο σπιτι και να δικαιολογηθω την αλλη μερα πως πηγα εσπεσμενα στο νοσοκομειο γιατι με επιασε εντονη ζαλη.δεν φοβηθικα ομως ποτε την δουλεια η ανυσιχιες σιγα σιγα μειονωντουσαν με καλο συμμαχο το αβιλιφυ βρηκα αλλη δουλεια εδω κοντα στην περιοχι μου/με και αντεχα μονο μια φορα ειχα ανυσιχιες και τις παλεψα εν ωρα δουλειας ασχημα βεβαια καταλαβαν οτι κατι μου/με συνεβει καθως δεν μπορουσα να συνενοιθω ακομα και στα τηλεφωνα που χτυπουσαν αλλα μου/με φερθικαν καλα την παραγγελια την πηγαινα οπως και να εχει.μεχρι που εφτασε το 2012 οπου αποφασισα να σταματησω τα φαρμακα καθως δεν ειχα χρηματα να τα αγορασω αρχες λοιπον του 2012 αποφασισα να μεινω μονος σε εκεινο το σπιτι ειχα τα πρωτα ψηχοσοματικα συμπτωματα ξεκινουσα καθε μερα λεγοντας απο μεσα μου/με κανε κατι αν το θες πραγματικα για ενα μηνα περιπου επαιζα παιχνιδια συγκεντρωσεις στον πψ κολλαγα εκει για ωρες γιατί το προβλημα που ειχα με τις ανυσυχιες ηταν θεμα συγκεντρωσεις αλλαξε αρδην το βλεμα το ματι μου/με πηγαινε σφαιρα δεν κολλουσα πουθενα.διαβαζα καθε μερα τον αγγελιοφορο τις ειδησεις που ειχε καθως εψαχνα και για δουλεια αυτοματως μια ημερα που μου/με εφυγαν και ιδεες παρακολουθισεις καθως ειπα απο μεσα μου/με πως αυτα ολα που συμβαινουν συμβαινουν για ολο τον κοσμο και οχι για εμενα ημουν σε καλο dromo.ta ψυχωσωματικο το πρωτο ηταν οτι το αυτι και το αριστερο και το δεξι ετρεχαν αιμα και ακουγα μια φωνη να μου/με λεει στο μυαλο πως αφαιρουμαι λιγο ηχο απο εκεινο το σημειο αρχισαν οι φωνες φωνες που τις ακουγα στο αριστερο μου/με αυτι το αυτι μου/με ειχε τοσι ευαιστησια που συνηθως αυτες οι φωνες ιθελαν να με συμβουλεψουν εκεινο τον καιρο νομιζα πως ηταν ενα τεαμ που με εχει βαλει στο ματι και θελει να με κανει πιο δυνατο αλλα αυτο αλλαξε αποφασισα και πηγα και εμεινα στην μητερα μου/με οπου για εναμισι μηνα περιπου δεν με επιανε υπνος καθομουν στο κρεβατι εκλεινα τα ματια μου/με και σκεφτομουν χωρις φαρμακα μαλιστα εκεινο τον καιρο σε εκεινο το διαστημα συναιβει και το εξις ψυχωσωματικο καθως χαπλωσα στο κρεβατι ενιωθα με κλειστα τα ματια να ταλαντωνωνται τα ματια μου/με προς ολες τις κατευθυνσεις με απιστευτει ταχητητα για ενα λεπτο περιπου εκεινο το διαστημα νομιζα οτι μιλαω με τρια διαφορετικα ατομο τον θειο μου/με τον πατερα μου/με την θεια μου/με καθως και μια φορα με την ψυχολογο μου/με πολλες ωρες ατηλισεις καθως και διαβασματος εκεινον το διαστημα ολη την ημερα.εκεινο το διαστημα μου/με συνεβει και το εξις φαινομενο καθως ημουν κατω στην παραλια και εκανα την βολτα μου/με(πολλα χιλιομετρα περπατηματος παντως γενικα κατω στην παραλια)καλοκαιρι ηταν ιουνιος ειδα καθως καθομουν σε ενα παγκακι γυρισα το βλεμα μου/με αριστερα και ειδα πανω απο το κεφαλι μιας κοπελας ζητημα να ηταν 15 χρονον μια μαζα φωτωνιου σαν συννεφο υψους δυομετρων να το βλεπω και να εξαφανιζεται για περιπου 2 σεψ το αξιοσημειοτω ειναι οτι η κοπελα γυρισε και με ειδα και κουνουσε το κεφαλι δεξια αριστερα σαν να ειχε επιληψια η κατι τετοιο μου/με εκανε πολι εντυπωση το γεγονος και συμπερανα πως ειχε να κανει με ηλεκτρομαγνητισμο.στην συνεχεια ιρθε ο πατερας μου/με απο θεσσαλονικι και πηγα να δουλεψω κατω αθινα μαζι του εκει κατα παραξενο ο υπνος με επιανε μεσα σε δυο λεπτα δεν εκατσα πολοι καιρο στις 10 μερες εφυγα δεν μπορεσα να τον αντεξω .ανεβηκα θεσσαλονικι οσπου η μητερα μου/με με εκλεισε μεσα με εισαγγελικι για πλακωθικα στο ξυλο με εναν μαλακα αλβανο στην παραλια εμπαινα μεσα στα μαγαζια δεν πληρωνα και τετοια στην σταυρουπολι με διεγνωσαν διπολικη διαταραχηεκατσα τεσσερισμερες βγηκα αλλαξαμε και την αγωγη και επαιρνα ρισπελεν δεν περασε ενας μηνας και ξαναμπηκα μεσα αυτην την φορα παλι γιατί πλακωθικα και μαλιστα με εβαλαν στον παπανικολαου για 20 ημερες οπου με ειχαν δεμενο για 10 ημερες βγηκα περασε ο καιρος χωρις υποτροπη ωσπου τον νοεμβριο του 2012 ειχα μια υποτροπη και εκατσα μεσα στο αχεπα το δηθενπανεπιστημιακο νοσοκομειο της θεσσαλονικις για εναν μηνα και 11 ημερες αφου δραπετευσα και απο ekei.to φετινο καλοκαιρι παλι ειχα υποτροπη δεν ξερω πως να το πω αλλα χωρις λογο ιδιατερο η μανα μου/με ξαναεκανε εισαγγελικη και με εβαλε μεσα στην σταυροπολι ευτυχως εκατσα 5 hmeres.to καλοκαιρι που μας περασε ειχα παλι αυτην αισθισι οτι μπορουσα να βλεπω την θερμοτητα του αερα σαν να αλλαζει οαιθερας γυρω μου/με κατι σαν ηλεκτρομαγνητιμος παλι αλλα σε ολο το ευρος φωτωνια παντου τωρα εδω και ενα μηνα εχει σταματησει αυτο καθως η χειμερινοι μηνες δεν με βοιθαν καθολου θα σας πο και αλλα αφου περασει ο καιρος ευχαριστω για την υπομονι σασ
ειναι με αυτοματο μετατροπεα greeklish σε ελληνικα εξου και τα λαθη.