εχουν για παραδειγμα εγω εχω σπασει τον εαυτο μου σε 2 εαυτος κ ετοιμαζομαι να πασαρω η ενα εγωιστικο ντουβαρι η ενα καλο ανθρωπο αναλογα με τη περιπτωση
Printable View
εχουν για παραδειγμα εγω εχω σπασει τον εαυτο μου σε 2 εαυτος κ ετοιμαζομαι να πασαρω η ενα εγωιστικο ντουβαρι η ενα καλο ανθρωπο αναλογα με τη περιπτωση
κ ο τεταρτος
1)αδιαφορει για την επιφανεια
2)ψαχνει το βαθος των πραγματων
3)το φιλοσοφει
4)ψαχνει τροπο να βοηθησει
5)ειναι καλος ανθρωπος
6)δεν εχει εγωισμο
πιος απο τους 4 θα σας αρεσε?
Οπωσδηποτε ο τεταρτος ανθρωπος κ για γαμο κ για φιλια πολυ ενδιαφερον το θεμα σου κ ευγε!Ο πρωτος ειναι επιθετικος κ μπορει να γινει κ βιαιος ο δευτερος μπορει να γινει αγενης ανα πασα στιγμη περισσοτερο απο οσο πρεπει ο τριτος ειναι τελειομανης πραγμα που μου τσακιζει τα νευρα
Στην φιλια νομιζω ειναι καπως πιο ορθολογικα τα πραγματα.Πιο σπανια βλεπεις περιπτωσεις εκμεταλευσης και εθελοτυφλιας εκει.Οχι πως και εκει δεν υπαρχουν,αλλα πιο δυσκολα,και το ''θυμα'' καταλαβαινει ευκολοτερα οτι καποιος ''φιλος'' του ειναι επιζημιος παρα καποιος ερωτικος συντροφος.
Ισως εχει να κανει με το οτι η ερωτικη σχεση και επαφη,δινει πολυ μεγαλυτερη ψυχικη και σωματικη απολαυση απο την φιλια και αλλους δεσμους,με αποτελεσμα να ειμαστε πιο επιρρεπεις στο να κοροιδεψουμε τους εαυτους μας,για να συνεχισουμε να απολαμβανουμε τα οποια οφελη.
Οσο για το γεγονος οτι κυνηγουν την αυτοπεποιθηση,ολα ξεκινανε απο το ποσο εκτιμουμε τον εαυτο μας.Καποιο ατομο που δεν εχει αυτοεκτιμηση,εχει μεγαλυτερη αναγκη να μπλεξει με καποιον ''ισχυρο'',που αφ ενος θα του δωσει αξια,και αφ ετερου θα του συμπεριφερθει οπως νομιζει οτι του αξιζει,δηλαδη σαν σκουπιδι.Αν καποιος φερθει σε αυτο το ατομο καλα,ειναι πιθανο να μην εκτιμηθει,γιατι το ατομο αυτο θεωρει οτι δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα,αρα αυτος που του φερεται ετσι,ειναι εξισουν αδυναμος και ασημαντος.
Οι γυναικες πεφτουν πιο ευκολα σε τετοιες παγιδες γιατι γενικα ειναι πιο ανασφαλεις.
εγώ πάλι θα έλεγα ότι ο πρώτος ειναι παρθένος,οδεύτερος καρκίνος,ο τρίτος πιθανόν υδροχόος και ο τέταρτος τοξότης!
Γιατι παρθενος το παιδι?Θα χει πηξει στις γυναικες!!! :D
οι παρθένοι είναι ερωτικοί τύποι!
Τους παρθένους να τους αφήσετε ίσυχους :P
Συνήθως οι γυναίκες πάνε με τέτοιους τύπους για διάφορους λόγους , αφού πάνε μαζί τους μετά ψάνουν το 2 και 4 για να βρουν τα προσόντα που δεν είχε ο 1 , πιστεύω οτι πέφτουν στην παγίδα του γοητευτικού και μετά τους βγαίνει ανεπαρκείς στο να ικανοποιήσουν τα πραγματικά τους προβλήματα
Ωχχχχ........άρχισαν οι βλακείες με τα ζώδια
Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι για ολα τα πραγματα.Τυποι σαν το 1 μαλλον τους εξιταρουν σεξουαλικα για αυτο τους επιλεγουν,αλλα δεν ειναι τοσο καλοι ως συντροφοι ή συζυγοι.Ε αυτες με το ζορι πανε να τους κανουν συζυγους,επειδη κανουν καλο κρεβατι.Παιζει και λιγο και το κομπλεξ της ελληνικης κοινωνιας,οπου απαγορευεται δια ροπαλου μια γυναικα να θελει εναν αντρα μονο για σεξ.