Andy , ολιγαρκης κ λογικος....θα την βρεις.....
Printable View
δεν ανοιγεις και ενα θεμα τι θα πρεπει να ανεχτει αυτος σε μας? Η και τι δεν αντεχεται απο συντροφο σε εμας και πρεπει αν το αλλαξουμε?
Πιστευω θα ηταν καποιος που θα εχει παιδιαστικο χαρακτηρα και να εχει το θαρρος να λεει τη γνωμη του η να κανει πραγματα ακομη και αν δε ταιριαζει με οτι πιστευουν η κανουν οι περισσοτεροι .
Να ειναι ευγενικος και πιστος και να παραδεχεται τα ελλατωματα του.
Αν ειναι να πω κι σε εμφανιση θα ηθελα καποιον να μοιαζει με εμενα σε αντρικη εκδοση ομως.
Ελλατωμα που μπορει να ανεχομουνα η να δεχομουνα ειναι να μην ειναι γενναιοδωρος να μη θελει να μοιραζεται .
Ο ιδανικος ελπιζω να ειναι ο επομενος και ο επομενος ελπιζω να ειναι αυτος που εχω στο μυαλο μου αυτον τον καιρο!
Δεν υπαρχει ιδανικος συντροφος..Μονο ανεκτικοι ανθρωποι εις το ονομα της αγαπης και του ερωτα..Η προταση της Λιλιουμ ηταν πολυ σωστη.
to μοναδικο πραγμα που δε θα αντεχα σε γυναικα ειναι να μην εχει καθολου στηθος κ να ειναι σαν αντρας εκει
να εχει καλο σωμα λεπτη μεση λεπτα ακρα μεγαλα προσοντα να μπεμπεκιζει ακομα κ στα 30 της κ στο προσωπο να εχει βαλει σακουλα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Τώρα Μακ αν σου πω ότι εκείνο το ρημάδι το τεράστιο μπάνερ που λέει να μην ανοίγουμε θέματα "περί ανέμων και υδάτων" εννοεί ακριβώς τέτοια θέματα, θα μου πεις πως είσαι 52 και δεν έχεις βάλει ακόμη γυαλιά και μπλα μπλα μπλα... :ΡΡΡΡ
Nταξει βρε Θεοφανια , πολυ αυστηρη εισαι , αφου δεν εχω κατι να με απασχολει , ενα λαιτ θεματακι ανοιξα ο ερμος , μετα απο 3 μηνες . Εσυ ξερω , τον ανδρα τον θες εξυπνο-εξυπνο-εξυπνο , και να σε γυρισει σε ολο τον κοσμο .Τον εχεις βρει ? πε μας , πε μας.....για να ξερουμε
ΥΓ το εξαιρετο , πλην ασχετο ( συφωνα με τα κριτηρια σου ) Mars one της betel , δεν σε ενοχλησε ?
Πρεπει δλδ ολα τα θεματα , τα εγκυρα , να αρχιζουν απο το ΩΙΜΕΕΕΕΕ ?
Γιατι στοχοποιουμαι παντα εγω ?
υδροχοος είμαι και τα βλέπω όλα όπως μου αρέσουν...φανταστικά δηλαδή!κοίτα πλάκα κάνω..σίγουρα έχει ελαττώματα αλλά δεν με απασχολούν..προτιμώ να κοιτάω τα πλεονεκτήματα που σίγουρα είναι περισσότερα..
Επίσης όπως οι ανθρωποι έχουν μάθει να ανέχονται εμένα έτσι ανέχομαι κι εγώ τους άλλους!όμως δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ'το να ξυπνάς και να βλέπεις ένα όμορφο πρόσωπο..
...καθόλου αυστηρή δεν είμαι και για να γράψω κάτι κάπου, (σαν αυτό που σου είπα), το κάνω πια μόνο όταν θεωρώ ότι θα πιάσει ο χρόνος μου τόπο, (ότι δηλαδή ο άλλος θα το λάβει υποψιν του, για να στο μασήσω). Παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό έχουν ανοίξει δεκάδες άκυρα θέματα, (παλι), αλλά περιμένεις να ακούσει η όλγα και να μη ξαναγράψει για το ίδιο θέμα που γράφει έξι χρόνια τώρα με διαφορετικά νικ?
Το θέμα της μπέτελ καθόλου δεν με ενόχλησε γιατί για να πάρει κάποιος μέρος σε ένα τέτοιο σχέδιο, σίγουρα έχει ψυχολογικό υπόβαθρο
που μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Το κακό είναι πως δεν είχα χρόνο να το αναπτύξω, γι αυτό και δεν συμμετείχα.
ΟΚ , Θεοφανια , καταλαβα το σκεπτικο σου . Φιλικα , Αγγελος
Αυτο δεν σημαινει οτι το εγκρινω .
H μπετελγκεζ εχει ανοιξει 17 θεματα μεσα σε δυο χρονια με ενα λογαριασμο.
Και by the way η μπετελγκεζ δεν απαντα σε π.μ που δεν εχουν νοημα.