Originally Posted by
immortal
Γεια σου lili .δεν ξερω γιατι αλλα απο τον ιδιο μου τον εαυτο παντα κρυβομουν οσο αφορα την αδυναμια μου...στην τρυφερη παιδικη ηλικια οταν μου τσακισαν τα φτερα επρεπε μονη μου να γιατρευτω για να ξαναπεταξω.οταν ηθελα να κλαψω ελεγα με το κλαμα δεν βγαινει τιποτα η μονη μου διεξοδος ηταν που χανομουν στα ονειρα μου οτι ειχα οικογενεια μια μαμα να με φροντιζει και να με αγκαλιαζει και εναν πατερα να με πηγαινει βολτες με το αμαξι και να γελαμε..απο τα 14 και μετα πιστευα οτι μπορουσα να κατακτησω ολο τον κοσμο..τελικα τιποτα δεν κατεκτησα...στα 16 ηρθαν οι κρισεις πανικου 5 ολοκληρα χρονια!απο τοτε ανελυα τα παντα τα πως και τα γιατι μεχρι τωρα δεν εβγαλα ακρη..και ετσι εδς και 3 χρονια εμαθα να κοιμαμαι οτι ασχημο μου σημβαινει και δεν βρησκω λυση ,απλα παω για υπνο.αφου οσο και αν μιλησα το μονο που πηρα ειναι αδιαφορια.εχεις απολυτο δικιο ,την μονη αγαπη που παιρνω ειναι απο το παιδι ,αυτη με κανει και γελαω,οταν μου λεει αστεια ,οταν με αγκαλιαζει σφιχτα και μου λεει θα σε πνιξω απο αγαπη!δεν ειναι δικο μου παιδι ,δεν την γεννησα εγω.ειναι του αδελφου μου που τον χασαμε σε τροχαιο και ετσι πηρα εγω την κηδεμονια τις.προσπαθω να τις δινω τα παντα και να ειμαι η τελεια θεια οταν ομως ερχετε αυτο το τερας-καταθλιψη νιωθω απλα νεκρη...