Quote:
Originally posted by Mοναξιά
ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ MODERATORS.
Απο ενα μεμονωμενο γεγονος (το οποιο δεν αμφισβητω την σοβαροτητα του) θες να στησουμε ολοκληρη χωροφυλακη???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ.
αφενως εχεις δικαιο, αφετερου δεν μπορω να μην πω οτι θα επρεπε να εκανες καλυτερη διαχειριση των στοιχειων σου.
Στο ιντερνετ ποτε δεν ξερεις με ποιον συνομιλεις.
Ασχετα απο ολα αυτα, η Κασσι εχει σε 2-3 συνατησεις, θα μπορουσες να ερθεις και εσυ αν ειχατε καποιο θεμα.
Αυτο δεν το λεω σαν προτροπη φυσικα....
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ !!!
Κατα καιρους γινονται μητινκς, αμα θες μπορεις να βρεθεις με το κοσμο που θα παει και εκει να αποδειξεις οτι νομιζεις εφοσν αυτο βολευει.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.
Ο Χ διαχειριστης σε ενα τετοιο σαιτ, δυστυχως παραμενει αμισθος και ειναι λογικο να τρεχει να βγαλει το ψωμι του οπως και εσυ που μπαινεις απο την δουλεια σου.
Αν ειναι να εχουμε τετοιες απαιτησεις να του κοψουμε και καποιο μισθο για να εχουεμ να λεμε....
ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ , ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ,
για πιο λογο???
ειλικρινα απαντησε μου, δεν καταλαβαινω το λογο να αποδειξεις σε καποιον κατι με το ζορι....
Ασε το καθενα να νομιζει οτι γουσταρει απο την στιγμη τουλαχιστον που εκανες τις πρεπουσες δηλωσεις.
Δηλαδη εγω αμα φανταστω οτι εισαι ο Ναπολεοντας, προκειται να κανεις κατι για αυτο???
ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ?
Οντως ηταν φαουλ κινηση.
Παρολα αυτα η Μαρια δεν ειναι κακη κοπελα.
Απλα ειναι επιπολαια και αγεται και φερεται.
Φυσικα της χρειαζεται ενα γερο χερι ξυλο αλλα.... αλλα.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΠΟΥ ? ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
θα το γραψεις πολλες φορες οτι δεν εισαι ο Τασος???
ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΟΥ.
προσωπικα εγω δεν θα ειχα ορεξη να δω μια τετοια γυναικα.
Δεν καταλαβαινω τι λογους εχεις και απευθυνεις τετοιες προσκλησεις....