Originally Posted by
favvel
μυσπ λυπάμαι πολύ για ό,τι σου συνέβη..μπράβο σου πάντως που βρήκες τη δύναμη και πάλεψες και δεν τα παράτησες παρ'ότι λες πως δε σου άρεσε και ιδιαίτερα η σχολή..
Ελπίζω τουλάχιστον αυτό το πτυχίο να σε βοήθησε..να σου άνοιξε το μυαλό το διάβασμα αλλά να σου άνοιξαν και οι δρόμοι επαγγελματικά..εγώ αυτό περιμένω από ένα πτυχίο αν και τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως τα'χω στο μυαλό μου με την ανεργία που υπάρχει..
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως δεν έχω άλλο χρόνο να σπαταλήσω για να δω αν μπορώ να τα καταφέρω μέσα σε 4 χρόνια κι αν δεν τα έχω καταφέρει κάνω κάτι άλλο γιατί είμαι ήδη 26 σχεδόν..δλδ να πάρω το ρίσκο να ξεκινήσω πάλι τη σχολή,να την προσπαθήσω και στα 30 μου να την παρατήσω αν δω ότι δεν τα καταφέρνω?
Γι'αυτό πρέπει να πάρω μια απόφαση τώρα και ό,τι αποφασίσω να το υποστηρίξω μέχρι τέλους..
Κι επειδή τη σχολή μου την έχω πιάσει πολλές φορές απ'την αρχή και μετά την έχω παρατήσει,νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο..
Ψάχνω να δω τι μου φταίει αλλά μπορεί κατά βάθος να μην την θέλω και τόσο πολύ..δεν ξέρω..αφού δε θέλω να διαβάσω?έτσι δεν είναι?
Έχω την ίδια αίσθηση όπως και στην τελευταία τάξη του λυκείου που από τότε ξεκίνησα να έχω πρόβλημα με το διάβασμα..δλδ δεν μπορούσα να διαβάσω..καθόμουνα και σηκωνόμουνα..το ίδιο μου συμβαίνει και τώρα..
Ίσως όσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του διαβάσματος,τόσο να αγχώνομαι και να μου φαίνεται βουνό το διάβασμα και ακατόρθωτο γι'αυτό και να το παρατάω..δλδ πελαγώνω άμα τα βλέπω πολλά..στα λίγα μπορώ να τα βγάλω πέρα αλλά στα πολλά τα χάνω..ενώ μου αρέσει το αντικείμενο θεωρητικά και θα ήθελα να έχω αυτές τις γνώσεις..
Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει..προσπαθώ να καταλάβω μέσα απ'την κουβέντα μας τι γίνεται για να πάρω κι εγώ μια απόφαση..
Augusta,δε θα'λεγα ότι είναι μια φάση..είναι μάλλον μια χρόνια φάση..μια ατέλειωτη φάση..είναι πια τρόπος ζωής..δυσκολεύομαι πολύ να ξαναμπώ στο ρυθμό του διαβάσματος..
Εν τω μεταξύ τις μέρες που λέω στον εαυτό μου ότι θα διαβάσω για να δώσω το τάδε μάθημα αρχίσω και αγχώνομαι,διαβάζω λίγο,μετά τα παρατάω και μετά αρχίζω και στενοχωριέμαι κι έχω τύψεις και πάει όλη η μέρα έτσι..και να δεν κάνω τπτ και είμαι στενοχωρημένη..
κοπέλα93, δεν έχει να κάνει με τη δυσκολία των μαθημάτων το πρόβλημα που έχω..δλδ δεν είναι ότι διαβάζω,ότι κάνω την προσπάθειά μου και μετά αποτυγχάνω..είναι ότι δεν αρχίζω καν την προσπάθεια..ίσως τα εύκολα μαθήματα θέλουν λιγότερο διάβασμα και τα δύσκολα πιο πολύ και πιο προσεκτικό διάβασμα αλλά για μένα είναι το ίδιο..και τα δύο θέλουν διάβασμα..
το όριο φοίτησης αν θυμάμαι καλά για τη δική μου φουρνιά είναι 2ν..που είναι το ίδιο με το ν+4 που λες αφού το ν είναι 4..