Originally Posted by
Ntoubroutza
Και το τραγικό ξέρεις πιο είναι?Ότι πέρα από το ότι συνεχώς το έχεις μονος σου στο μυαλό,σου το θυμίζουν κι άλλες καταστάσεις.
Για "παρεδειγμα",ο πατέρας μου έφυγε 26 οκτωβρίου,μέσα στο νοέμβριο είχε τη γιορτή του και κάποιοι που δε το είχαν μάθει,έπαιρναν τηλέφωνο για χρονια πολλά.Στη συνεχεια γιορτές,πρώτη χρονια χωρίς την συντροφια του,όσο να ναι είναι δύσκολο.Και το κερασάκι στην τούρτα,τώρα την καθαρά δευτερα,θα είχε τα γενέθλια του και θα γινόταν 58.
Ξέρεις ποσο πονάω αυτή τι στιγμή?Βασικά όχι για μένα,εγώ προσπαθώ να μη το δείχνω.Πονάω γιατί πονάει η μητέρα μου κι η αδερφή μου,επειδή κι αυτές σκέφτονται έτσι.Είναι πολύ δυνατές όμως θα αντέξουν :)
Εντάξει έβαλα τα κλάματα τώρα.Και ξέρεις γιατί?Γιατί με τον πατέρα μου μαλώναμε στο χαβαλέ για την ηλικία.Θεωρούσε ότι μόλις μπει άλλη χρονια τότε μεγαλώνεις 1 χρόνο. :) Άρα με το σκεπτικό του μεγάλωνες 2 χρονιες σε μια.Μια όταν άλλαζε ο χρόνος και μια στα γενέθλια σου.Επίσης αν τον ρωτούσες στα προηγούμενα γενέθλια του ποσο είναι θα σου έλεγε 58.Ενώ ήταν 57 και 1 μέρα.xexexe..
Τελικά δε τα έφτασε τα 58.
A ρε πατέρα μου λείπεις πολύ...
θα ξανανταμώσουμε όμως
Σ'αγαπώ