Προσωπικά το θεωρώ τελείως γελοίο το να λέει κάποιος "κάνε υπομονή"! Η ζωή όπως προφανώς έχεις καταλάβει και η ίδια δεν έχει κάποιο δωράκι στο τέλος... δεν την ζεις και στο τέλος σου δίνουν ένα κουτάκι που έχει μέσα κάτι ανάλογο του πόσο δυνατός φάνηκες, του πόσες ευεργεσίες έκανες, του πόση καλοσύνη έδειξες και κυρίως του πόση υπομονή έδειξες! με θυμώνει αρκετά να βλέπω να γράφουν τέτοιες βλακείες και με θυμώνει εξίσου το να βλέπω τους άλλους να τις ανέχονται.
Κάθε μέρα που περνάει στην ζωή σου δεν θα ξαναγυρίσει... κάθε μέρα που λες "υπομονή αυριο θα είναι καλύτερα" δεν είναι τίποτε άλλο απο μια μέρα χαμένη σαν τις τόσες που νιώθεις πως έχεις ζήσει καθώς είμαι σίγουρος το έχεις πει άπειρες φορές μέχρι τώρα.
Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε προσπαθώ να σε κάνω να κουνηθείς απο την καρέκλα σου... κυρίως γιατί είμαι αρκετά κυνικός για να ξέρω οτι δεν έχεις πουθενά να πας...
Ξέρω όμως οτι κάθε μέρα που στην διάρκεια της δεν θα έχεις ζήσει κάτι που θα γεμίζει εσένα, είναι μια μέρα μείον απο το ημερολόγιο σου... και στο "τέλος" θα καταλήξεις να έχεις ζήσει 10 μέρες απο τις 30000 που σου αναλογούν.
Μην κάνεις υπομονή... κάνε καλύτερα αύριο κιόλας κάτι που να σε ευχαριστεί όσο μικρό ή όσο μεγάλο θες εσύ να είναι. Καλύτερα μικρό :P