σε ευχαριστω πολυ
σε ευχαριστω πολυ
Να σου πω την αληθεια εμαθα οτι εχει καρκινο πριν 3 ωρες περιπου οποτε απο αυριο θα ξεκινησω να ψαχνω τι μπορουμε να κανουμε.Απλα η κατασταση της ειναι πολυ σοβαρη γιατι ο καρκινος εκανε μετασταση στο συκωτι εχει και αλλου :(
Εχασα την γιαγια μου απο τον ιδιο καρκινο στα 82 της ακριβως!!Λοιπον εχει δικιο σε αυτο που λεει η Θεοφανια,σαφως ειναι ενας πολυ επιθετικος καρκινος σε εναν νεοτερο,αλλα μπορει ναι να το τραβηξει!Η δικη μου η γιαγια μετα την διαγνωση εζησε 3 χρονια!Δεν εχει κυτταρακι να μασουλησει ο καρκινος σε αυτες τις ηλικιες..Γι'αυτο συνηθως οι 80 φευγα πεθαινουν απο αλλες αιτιες και οχι τελικα απο τον καρκινο τους.
Μακαρι ετσι θελω να πιστευω κι εγω.Ο Θεος ειναι μεγαλος
δεν ξερω αν οι μορφες που εχει η μητερα σου εχουν πονο.
να ξερεις ομως οτι εχει προοδευσει πολυ η ιατρικη στο θεμα της ανακουφισης απο τον πονο τετοιων παθησεων. υπαρχουν πλεον "ιατρεια πονου" στις μεγαλες πολεις που παρεχουν πολυ ισχυρα φαρμακα ικανα να σταματησουν καθε πονο. στην θεσσαλονικη βρισκοταν στο ΑΧΕΠΑ. δεν ξερω σε ποια πολη ειστε, αλλα οταν μπει σε μια πορεια η θεραπεια της μητερας σου ρωτα τον γιατρο και γι αυτο. ευχομαι να μην χρειαστει ποτε.
Κουραγιο φιλη μου,καταρχας δεν ειναι σιγουρο οτι θα πεθανει η γυναικα οπωσδηποτε ο καρκινος στο συκωτι ειναι πολυ σοβαρο αλλα πιθανον κρατησει για καιρο ακομα,Αναλογα κ την ηλικια της μικρης,Πρεπει να το παρει αποφαση να το δεχτει σαν κατι φυσιολογικο,Απαιτειται ηρεμη προσεγγιση στο θεμα αυτο να καταλαβει οτι η γυναικα θα την αγαπαει οπου κ να ειναι κ παντα θα την βλεπει εστω κ απο ψηλα,Επισης οτι η γυναικα θελει η μικρη να ειναι παντα ευτυχισμενη κ να ζησει καλα με οποιεσδηποτε συνθηκες επικρατουν γυρω της,Ετσι κ η μικρη μαθει απο τωρα να αγωνιζεται κ να μην παθαινει καταπτωση θα ειναι ενα μαθημα κ για την ζωη της μετεπειτα
Να φανταστώ ότι προτείνεις τις χημειοθεραπείες με αποτέλεσμα επιτυχίας το 2%
Αγαπητή θώμη με συγκίνησε αυτό που διάβασα από σένα… Αν και η μητέρα σου είναι στα 82 δεν παύει να είναι μια ψυχούλα…
Είναι η μητέρα σου… Είναι η μαμά σου είναι αυτή που σε μεγάλωσε και σε κράτησε στην αγκαλιά της… Οσο χρονό και να είναι λοιπόν δεν έχει σημασία… Σημασία έχει ότι αυτή την στιγμή είναι κοντά σου και πρέπει να παλέψεις για να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη…
Η κλασική ιατρική δυστυχώς στο θέμα του καρκίνου ειδικότερα αν και έχει κάνει προόδους τελευταία τα τελικά αποτελέσματα ειδικά με τις χημειοθεραπείες είναι τραγικά…
Θα σε συμβούλευα να ψαχτείς πάρα πολύ στις εναλλακτικές θεραπείες και σε αλλαγή του τρόπου διατροφής…
Το σημαντικότερο είναι να μην χάσεις την ελπίδα ότι η μητέρα σου θα βγει νικήτρια από αυτό….
Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα τις κόρης σου γιατί η μητέρα σου ζει και εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη….
Εγώ δυστυχώς έχασα πρόσφατα τον πατέρα μου από πνευμονική ινωση στα 75 του…
Ακόμη δεν το εχω συνειδητοποιήσει και δεν ξερω εάν και ποτε θα γίνει αυτό…
Να είσαι καλά και εσύ και η αγαπημένη σου μητέρα