Originally Posted by
Pandemonium
Νταξει τελικα σκεφτηκα αλλο τροπο οταν ηρθε σπιτι, με το που ειδα την καινουρια τσαντα μου ηρθε αμεσως η ιδεα να την ψαξω στο skroutz και φυσικα εβγαλε αποτελεσματα με 100 ευρω και πανω, της ειπα ηρεμα και χαλαρα,ανακαλυψα κατι και θα ηθελα να μου το εξηγησεις και αμεσως με κοιταξε στα ματια και πηρε το υφος που παιρνει οταν επεξεργαζεται τις πληροφοριες και σκεφτεται τι να πει οποτε αμεσως καταλαβα οτι θα μου τα ελεγε ολα.
Ο λογος που μου ειπε ψεματα ειναι γιατι νιωθει ασχημα που εγω ειμαι ανεργος ενω αυτη εχει λεφτα και τα χαλαει σε διαφορα αξεσουαρ/ρουχα, για να μην με "προκαλεσει" και η αντρικη τσαντα ειναι για τον πατερα της δωρο τελικα.
Καθομουν και την ακουγα και το μονο που σκεφτομουν ηταν "ευχαριστω Θεε μου που ειναι κατι ασημαντο και οχι απιστια η κατι πιο σοβαρο" εκλαιγε,ζητησε συγνωμη,την αγκαλιασα και την συγχωρεσα, τα υπολοιπα ειναι περιττα νομιζω.
Οσο για τις σχεσεις ναι ειναι η πιο σοβαρη που ειχα οπως ανεφερα,δεν ξεφυγα απο κατι απλα δεν ερωτευτηκα ποτε πριν απο αυτην και τελειωνα τις σχεσεις για αυτο τον λογο.