INTER GLOBE (Τσαγγαλίδης Δημήτριος Ι.)
Οδυσσέως 1, Θεσσαλονίκη, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο
:
2310753422
Printable View
INTER GLOBE (Τσαγγαλίδης Δημήτριος Ι.)
Οδυσσέως 1, Θεσσαλονίκη, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο
:
2310753422
Μπα δεν με καλυπτει δεν ειμαι νοσηλευτης παντως ευχαριστω:)
Ειναι το http://www.inpema-medical.de/ κανονικα και ειναι κατι τετοιο μαλλον:
http://www.topaggelies.gr/noshleutes...4507&catid=331
Δεν μπορεις απλως απο μια αγγελια να καταναλωνεις πολυ φαια ουσια .... σε ενδιαφερει κανεις αιτηση , ψαχνεις ταυτοχρονα για κατι αλλο ... και αν σε παρουν τοτε σκεφτεσαι εκ νεου τι θα κανεις. Ετσι τουλαχιστον νομιζω εγω.
Γραφτηκαν και αλλα μηνυματα βλεπω ... πολλα γραφεια ευρεσεως εργασιας.
Ελεγα μηπως ειναι καμμια πιο οργανωμενη ενεργεια , οπως ΟΑΕΔ κλπ.
στη γερμανια ομως δεν εχει το τελειο καιρο της Ελλαδας αν πας ποτε θα θυμιθεις τα λογια μου -> https://www.youtube.com/watch?v=_RZwRuXZtX4
προσεχε μονο μη χρειαστει καμια τεραστια αναγκη για θερμανση ακομα θυμαμαι οταν ειχα παει στο στρασβουργο τον ιουλιο που ειδα ενα θερμομετρο στο δρομο κ εγραφε 12 βαθμους ενω εδω ειχε 42. κ στο μπανσκο που κοιμηθηκα με τη θερμανστρα διπλα μου τον ιουλιο.
Ειναι καπως εκνευριστικο να αναγκαζεται ο αλλος να ξενιτευτει για ευρεση εργασιας , ωστε να μπορεσει να χτισει το μελλον του και να επιζησει με αξιοπρεπεια και συ να αναφερεις ως δυσκολια το ασχημο κλιμα. Αν εχεις παει Γερμανια λοιπον , και ειδικα εαν εχεις εργαστει
εκει προσφερε καποιες συμβουλες και οχι το οτι εχει πιο ζεστο καιρο εδω. Αυτο το ξερει και παιδι του δημοτικου.
Τεσπα , διαθεση για επικοινωνια να υπαρχει...
Δεν ξερω Ολγα και εγω ειμαι καινουριος σε αυτα , μενω επαρχια και οι δουλειες που ειναι λιγοστες πανε κυριως "μιλητες" . Τωρα εργαζομαι αλλα οχι για πολυ καιρο ακομα. Τεσπα , δεν εχω καν καποια μεθοδολογια στο μυαλο μου για ευρεση εργασιας στο εξωτερικο προς το παρων. Αν σκεφτω κατι θα γραψω. Σιγουρα υπαρχουν και εξιδεικευμενα σαιτ πανω στο αντικειμενο που θα εχουν κανει τρελλη ενασχοληση πανω στο θεμα ... δεν εχω ψαχτει καθολου.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι μαλλον θα ειναι δυσκολα ... προσαρμογη , νοοτροπια διαφορετικη , γλωσσα σε μεγαλο βαθμο που οπως και να το κανεις εαν δεν την ξερεις θα νιωθεις παριας και θα εισαι και παριας ισως. Τεσπα να δω , μην νομιζεις οτι ειναι τρομακτικο μονο για σενα να ξενιτευτεις , ειναι τρομακτικο για ολους.
Εαν μου δινοταν καποια ευκαιρια ισως απο καποιο προγραμμα του ΟΑΕΔ και δεν ειχα εργασια , ισως να δοκιμαζα την τυχη μου ... μια ζαρια και βλεπουμε ... καπως ετσι.
Ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο πανω σε αυτο. Αλλα δεν νομιζω να ειμαστε στην ιδια φαση .... ο ανθρωπος για να επιζησει κανει απιστευτα πραγματα , που δεν θα τα καναμε ουτε στον υπνο μας , οπως να δουλευει με απανθρωπες συνθηκες εργασιας 16ωρα και με κινδυνο της
ζωης του. Ουτε εγω τα ξερω , μονο ακουστα τα εχω. Αλλα αλλο να επιλεγεις κατι απο ΑΝΑΓΚΗ και αλλο να το επιλεγεις ... γιατι ετσι.
Αλεξανδρε, εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις καταλαβει το θεμα. Το προβλημα με την ξενιτια δεν ειναι το κρυο, ειναι ολα τα υπολοιπα, μιλαω εκ πειρας. Κανεις δεν θελει να φυγει απο τη χωρα του, ομως δεν μπορουμε ολοι να τρωμε συνεχεια απο τον μπαμπα και τη μαμα και να θεωρουμε οτι ειναι δυσκολο το να περπαταμε γιατι μπορει να σκονταψουμε.
Ισως να παρεξηθηκα με τον Αλεξανδρο χωρις λογο , τεσπα εαν ναι ζητω συγγνωμη.