δεν ξαναγραφω φιλε ... αυτοι με ειρωνευτικαν ...επειδη αυτοι προφανως εχουν σοβαρα θεματα δεν σημαινει οτι μπορει να χλεβαζουν....καποιον που δεν εχει....anyway... δεν με απασχολει μια ερωτηση εκανα πηρα 2 σοβαρες απαντησεις....μεχρι εκει...
Printable View
δεν ξαναγραφω φιλε ... αυτοι με ειρωνευτικαν ...επειδη αυτοι προφανως εχουν σοβαρα θεματα δεν σημαινει οτι μπορει να χλεβαζουν....καποιον που δεν εχει....anyway... δεν με απασχολει μια ερωτηση εκανα πηρα 2 σοβαρες απαντησεις....μεχρι εκει...
Μην τσαντιζεσαι, εξάλλου την απάντηση την πήρες ήδη από τον ψυχίατρο σου. Προφανώς να έχουν και άλλοι το ίδιο θέμα η ανάλογο, διαβάζοντας το εδώ μέσα το γνωρίζουν καλύτερα.
Απο τα ψυχακια αυτου του φορουμ παντως ζητησες συμβουλη μιστερ Νικητα..Τωρα αν θα συνεχισεις ή οχι να γραφεις ξερεις που το εχουμε γραμμενο ε?Ακομα δεν καταλαβα την εκρηξη σου παντως :o
κοπελΙΑ δεν ασχολουμαι ...οποιος με ειρωνευτηκε πηρε την αναλογη απαντηση.. οπως και εσυ αλλωστε.....ρωτησα μια γνωμη απο καποιον που μπορει να μου πει μια δευτερη αποψη χωρις να ειναι ειδικος... εδω τελειωνει το θεμα....ευχαριστω τα 2 ατομα που μου απαντησαν σοβαρα χωρις να γελανε οπως εκανε ο ψυχοθεραπευτης μου...
η εκρηξη μου μνημονιο ειναι στην ειρωνια σου περι παντελιδη και της αλλης που γελουσε και με κοροιδευε οτι ταχα μου ρωταω πιπες... υπηρχε ειρωνια και στα 2 σχολια...
Απαξιω να ασχοληθω περαιτερω.
Κάπου έχει δίκιο ο Νικήτας, τώρα κολλησε σχετικά με την ειρωνεία που του έκαναν. Συνεπώς είναι μια μορφή ασθενειας, όχι σοβαρή αλλά είναι.
Νικήτα απλά μην δίνεις σημασία.
Πιθανον περνας φαση αρρωστοφοβιας παρακολουθησε το κ ετσι κ εξακολουθησει το κοιταζεις μαζι με ειδικο μην πανικοβαλλεσαι ουτε να σε πιασει εμμονη να πηγαινεις διαρκως σε γιατρο,Καλο κουραγιο!