Originally Posted by
ΜΑΡΙΑΝΝΑ3
New_Beginning Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, εφόσον είσαι άνθρωπος που έχεις μάθει να αυτοσυγκεντρώνεσαι, θα έπρεπε να κάνεις το ίδιο πιστεύω και στην παραφιλία.
Ο εγκέφαλος μας είναι τόσο σύνθετος που δυστυχώς κάποιοι από εμάς δεν ορίζουμε τις σκέψεις μας.
Δεν έχω πείρα για να σου απαντήσω εμπεριστατωμένα στο πρόβλημα σου, αλλά εγώ με την πάθηση μου έκανα το εξής, κατάλαβα ότι για να επιβιώσω από τα προβλήματα μου και για να ρίξω κάπου της ευθύνες, δημιούργησα το δικό μου φανταστικό κόσμο, ναι ζούσα εκεί και ήμουν ικανοποιημένη αλλά πονούσα κιόλας, δεν ήταν τόσο εύκολο.
Άποψη μου είναι ότι εφόσον έχεις φαντασία και αυτό σε εξιτάρει, γιατί δεν το έχεις κάνει πράξει από ότι κατάλαβα γιαυτό και έχεις μείνει εκεί, δημιούργησε και παίξε με την δημιουργική φαντασία σου και προσπάθησε να την απογειώσεις, έτσι χαλιναγωγείτε.
Είναι όπως το προτέρημα σου της αυτοσυγκέντρωσης, συγκεντρώσου εκεί και φαντάσου ότι γουστάρεις, είναι ανάγκη να το κάνεις πράξη;
Δεν σε ικανοποιεί η εικονική πραγματικότητα;
Εμένα μου φαίνεσαι άνθρωπος όπου έχει έντονη φαντασία και δεν θέλεις να την εξωτερικεύσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις αποφασίσει κιόλας αν θα σου αρέσει γιατί δεν το έχεις βιώσει.
Οπότε σου έχει γίνει εμμονή η φαντασίωση σου και δεν σε ικανοποιεί τίποτα, το ξέρω είναι δύσκολο να το αποβάλεις, θέλεις να μάθεις να κατασταλάξεις, πάντως να ξέρεις η φαντασία από την πράξη έχει μεγάλη διαφορά και ότι κάποιες φορές εξιδανικεύουμε πράγματα, που τελικά δεν μας αρέσουν ή δεν είναι έτσι όπως θα το περιμέναμε.
Διαφορετικά εφόσον παίζεις με την φαντασίωση σου, βρες μία γυναίκα όπου να γνωρίζει από πολεμικές τέχνες και φαντάσου ότι σου επιβάλετέ, θα το έχεις τόσο έντονα και χωρίς να γίνεται πράξη, θα σου αρέσει και μόνο που θα το ξέρεις, εσύ δημιουργείς το δικό σου κόσμο και τις φαντασιώσεις σου και αυτά είναι τα παιχνίδια του μυαλού.
Τι περιμένεις να βρεις άνθρωπο με απωθημένα σαδιστή, είναι δύσκολο στις μέρες μας γιατί όλοι συμπάσχουμε με το πόνο του άλλου, μας έχει φάει η καθημερινότητα και τα προβλήματα.
Και όντως είναι καλό να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο να δεις από που ξεκινάει όλο αυτό, ποιο είναι το πραγματικό σου πρόβλημα, για παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν η ηγετική μορφή κάποιου στενού σου προσώπου, ή ακόμα και το ότι δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι ηγείται το μυαλό σου με την αυτοσυγκέντρωση, να μην θεωρείς τον εαυτό σου ικανό υποσεινήδητα, αυτά σου εύχομαι να βρεις λύση.