Quote:
Originally posted by Sofia
έχεις παντρευτει :).....?
φτου κακα, μακρια απο εμενα και οπου θελει ας μπει....
Ναι,φανταζομαι με παπα κ με κουμπαρο!!!!!Μη σου πω ειμαι σίγουρη:)
να μην φανταζεσαι καθολου!!!
ποτε δεν αφησα να εννοηθει οτι ειμαι ανωριμος, απορω πως καταλαβες κατι αλλο.
Να μην εισαι σιγουρη σε τιποτα οσον αφορα εμενα.
Προσωπικα αν δεν νιωθω ελευθερη,δεν αντεχω τη σχέση.Αλλωστε οποιος νοιαζεται, δεν περιορίζει αλλα σε αφήνει να πετας...
γενικα ισχυει το σχημα που λες.... αλλα ισχυει 100% στην θεωρια, στην πραξη αυτα κανουν φτερα.
Καλο ειναι να βαδιζουμε στην πραγματικοτητα και οχι σε θεωρητικα σχηματα.
Κοιτα διπλα σου, στην γειτονια σου, εκει που κινεισαι...
Θα διαπιστωσεις (οσο μπορεις βεβαια, γιατι τα ζευγαρια κρατανε μεσα τους τα εν οικο) ελαχιστη ελευθερια και αρκετους περιορισμους. Ολοι τους θα λενε στο ετερο ημισι οτι το αγαπανε και τα γνωστα....
Βεβαια υπαρχουν και οι αποψεις οτι οι δεσμευσεις ειναι σωστο να υπαρχουν μιας και ετσι ειναι τα ζευγαρια και μαλιστα εκατερωθεν. Ετσι ακριβως \"δενει\" ο ενας τον αλλον.
Ο προβληματισμος μου εμενα ομως ειναι οτι σταματαμε να ειμαστε ανθρωποι και αρχιζουμε και ζουμε με χιλιους δυο περιορισμους.
Λες και δεν μας φτανουν οσους εχουμε ηδη στη ζωη μας πρεπει να βαλουμε και αλλους νταλκαδες και μαλιστα εθελοντικα.
Η αναγλη του ανθρωπου να μην ειναι μονος του, δυστυχως τον βαζει σε βαζει σε απιστευτες περιπετειες για τις οποιες θα δεχτει και θα υποκυψει να κανει οτι μπορεις να φανταστεις....
Εγω καταφερα μεχρι στιγμης, να μην εχω υποκυψει αλλα και να νιωθω ευτυχισμενος.
Θεωρω λοιπον οτι ειμαι καλα με τον εαυτο μου, γιατι μπορει να εχω ταλαιπωρηθει αλλα τις μαχες της ζωης που εδωσα μεχρι στιγμης ειμαι νικητης - αυτο σημαινει για μενα παρα πολλα.