Originally posted by jack
Quote:
Originally posted by vince
1.Συμφωνώ πως η δουλειά βοηθάει στο να μην απομακρυνόμαστε απο το κοινωνικό περιβάλον και ταυτόχρονα να κάνουμε και κάτι το παραγωγικό.
Συν οτι κραταει το μυαλο απασχολημενο για αρκετες ωρες με συμβατικα/καθημερινα/απλα θεματα
2. Και κάτι άλλο...έχω προσέξει πως κατα διαστήματα θα με πιάσει μια ανάγκη να αγοράζω (πχ ηλεκτρονικά είδη) με καθόλου συγκρατημένο βαθμό. Θα μαζέψω κάποια χρήματα και θα ξεδώσω με τη μορφή του σόπινγκ θέραπι :)
Δεν εισαι ο μονος! Ελπιζω εσυ τουλαχιστον να χρειαζεσαι πραγματικα αυτα που αγοραζεις και να μην τα βαζεις στην ακρη 3 λεπτα αφου ανοιξεις τη συσκευασια
Για μένα είναι μοντέρνα και συσσωρευτική η ανάγκη. Δηλαδή μπορεί να με πιάσει το \"μικρόβιο\" του καταναλωτισμού νέων προιόντων και εξ\'αρχής να τα βάλω στο ράφι. Όταν όμως συσωρευτεί η ανάγκη κατανάλωσης τότε θα μου χρησιμεύσει και η πιο μικρή αγορά. Περισσότερο όμως μου γεμίζει τον ελεύθερο μου χρόνο και καλύπτει τη μιζέρια μου. Συνήθως \"πορώνομαι\" με τη τεχνολογία και το κάθε μικρό τεχνολογικό θαύμα που κάνει τη ζωή μας πιο γεμάτη.