Ειναι αρρωστια οταν γινεται καταχρηση οπως και ο αλκοολισμος. Στην αρχη πινουν για να ξεχνουν τον πονο τους γνωριζοντας οτι θα τους γυρισει μπουμερανγκ.
δυστυχως στην αρχη οι πιο πολλοι νομιζαμε οτι το ελεγχουμε. προσωπικα λογο του οτι ειμουν αθλητης κι λογο της τεραστιας διαφορας απο το προφιλ ενος κλασικου χρηστη νομιζα οτι θα ξεμπερδεψω οπωτε θελω.ελεγα οτι σαν μου περασει ο τραυματισμος θα το κοφω εέγα οτι πινω για λογους χαάρωσης αφου ειχα αρκετη ενταση απο διαφορα συμπληροματα κι αλλα που μου προκαλουσαν ενταση ελεγα οτι θα το κοψω οπωτε θελω να φανταστης δεν καπνιζα!!!!πρωτα κολλησα με την ηρωινη κι μετα με το τσιγαρο! !!!!αληθεια οσο παραξενο κι αν ακουγετε αφου αρχησαωνα πινω μονο κι μονο για την αποφηγη απο τα νευρα κι την ενεργιτικοτητα απο τις προπονησεις.
ομως παλυ ξεφυγα το θεμα μας ειναι αλλο ειναι οτι φοβαμαι πως θα ειναι ασκοπο το χαρτι αυτο δλδη οπως ειπαν κι τα παιδα απο πανω.ευχαρηστω κι σορρυ αν αργησω να απαντησω ειμαι στο γραφειο
Δυστυχως πρεπει να παθεις για να μαθεις.
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των κανόνων υγιεινής.
τελικα παιδια -"μαγκ", σκρπ" κι φλατ, μετα από ραντεβού με τον νομικο,εμαθα ότι αφου οι βασικοι κατηγοροι είναι μεσα, δλδη τους εχουν παρει προφυλακυστεους πριν την δικη- εκτος αν την γλητοσουν όπως ο συντροφος ματσιωτης κι περασει το 18μηνο ¨)¨)- σημαινει ότι τελικα μεσα σε ένα χρονο λογικα θα γινει η δικη!
αυτά που κατΑλαβα είναι ότι πρεπει αυτόν τον καιρο να είμαι πρωτα από όλα υποδηγμα πολυτη! ,μετα να αρχισω να μαζευω εγγραφα που θα φανερωνουν ότι δεν εχω κανει καμια απολυτος σπαταλη χρηματων σε πολυτελειες!! ότι δεν εχω λογαριασμούς περιεργους!! -εχω έναν λογαριασμο που μου στελνουν λεφτα από ζυριχη αλλα είναι λιγα λεφτα κι είναι φουλ νομιμα!!κι δικαιολογουμενα επαγκελματικα!- επισης δεν εχω λογαριασμούς με πολλα λεφτα! απεναντίας τα λεφτα που μπορουν να βρουν δειχνουν ότι ισα που την βγαζω , κι ουτε καλα καλα την βγαζω!! αφου οι υποχρεωσειςμου προς το κρατος είναι τοσες πολλες που δεν μου περισευουν λεφτα!!
το παραπανω είναι ισως ένα από τα καλητερα ελαφριντικα!!! ασε που οι απειλες που δεχομαι του στυλ - "φιλαρακα προσεχε γτ, μπορει κατά λαθος να σε πατησει κανενα τραινο-" όλα αυτά λοιπον είναι από οσα εμαθα πολύ δυνατα ελαφριντικα!!!
τελος σχετικα με την αρρωστειαμου από την εξαρτηση συντομα θα μαθω άλλη μια γνωμη - εξισου συμαντικη με την δικη σας!! οπου κι σας ξανα γραφω ευχαΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!! περημενω λοιπον άλλη μια γνωμη!!!
Παντος αυτό που εχω καταλαβει κι θα προσπαθήσω να αποδειξω είναι ότι τελικα οσο πιο νομιμος εισαι, οσο πιο ηθικος εισαι ,οσο πιο εχέμυθος εισαι! - αφου μια από τις κατηγοριες είναι ότι επειδή δεν ρουφιανευω!!! θα με κατηγορησουν ότι περιθαλπτω εγκληματια!! ημαρτον δλδη!!!! ετσι λοιπον καταλαβα ότι οσο πιο ηθικος προσπαθει να είναι καποιος τοσο πιο πολύ κυνδινευει!!!