Α καλά είναι και στο βουνό, κανένα κοψιδάκι!
Printable View
Ωραίο θέμα remedy. Ποιους αφορά το φόρουμ;
Τους καλοφαγάδες! Άρχισαν ήδη να μου τρέχουν τα σάλια!
Ρε κοριτσια , αφου μιλατε μεταξυ σας , δεν τα λετα πμ .
[QUOTE=marian_m;478643]Εγώ πάλι δε νηστεύω. Είμαι αντίχριστη!
Αντιχριστη , θα πεσει ολος ο ουρανος να σε καψει , αμαρτωλη Μαριον . Οι παπαδες σου την εχουνε στημενη . Το ιδιο κ ο Μεγαλος . Αν κ για αυτον υπαρχει μεγας αριθμος θεματων με τα οποια προτιμα προς το παρον να μην ασχοληθει ......
Α εγώ όλα κ όλα! Είμαι θρήσκα!!! Απλά γιορτάζω το αρχαιοελληνικό Πάσχα... Γιορτάστε μαζί μου προς τιμήν του Άδωνη, και φάτε-πιείτε ελεύθερα όλες τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας...!! :D
Το κοψίδι δεν έχει καμία χάρη.... δε μ'αρέσει.... αλλά το γάλα στον καφέ και το τυρί στο τοστ δεν κόβονται. Ένα τρίωρο αντέχω... Παραπάνω ούτε κατα διάνοια....!!!
πιστευω ολοι για να γραφτουμε εδω ειχαμε/ εχουμε καποιους ψυχολογικους λογους δεν υπαρχει κανενας εδω μεσα κι εξω που να μην εχει ψυχολογικα σημαντικα η μη θεματα, ανθρωποι ειμαστε. Το γεγονος που καποιος φαινεται εδω οτι δεν εχει θεματα επειδη δεν εχει αναρτησει καποιο δεν σημαινει οτι δεν εχει προβληματα.
μερικες φορες κρινουμε και βγαζουμε συμπερασματα για τους αλλους χωρις να τους ξερουμε .
Rem , εχεις το θρασος να μιλας για ατομα τα οποια δεν εχουν καμμια ψυχικη παθηση κ μπαινουν στο φορουμ . Εσυ τι εχεις ? δηλωνεις διαθεση awesome , ητοι δεν χρειαζεσαι θεραπεια ( το ποιος ειναι καλα , κ ποιος οχι σηκωνει πολυ συζητηση , εμεις που παιρνουμε φαρμακα , κ υποφερουμε , η εσυ που παριστανεις την θεραπευτρια ) το λεει κ το nickname σου , remedy , remedy σε τι ? . Εγω πασχω απο καταθλιψη , πολυχρονη , τοχω αναφερει επανειλημμενως , κ δικαιουμαι να γραφω εδω . Εχεις το θρασος να ανοιγεις τετοιο θεμα , βεβαια δικαιωμα σου .
Τελοσπαντων , μερες που ειναι , ας κηρυξουμε μια ανσκωχη . Και μακαρι να κρατησει . Αγγελος .