Μερικές φορές πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να λέμε στον άλλον αυτά που θέλει να ακούσει...
Printable View
Μερικές φορές πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να λέμε στον άλλον αυτά που θέλει να ακούσει...
αυτο μου συνεβη κι εμενα απειρες φορες και δεν μπορουσα να το δεχτω! ηθελα να μου λενε ο,τι επρεπε,τιποτα παραπανω!
τελικα καταλαβα πως αν ο αλλος δε σε ξεστραβωσει εσυ ακομα εκει θα εισαι!δυστυχως!
οποτε οι κριτικες που δε μας χαιδευουν τα αυτια ειναι περα για περα βοηθητικες!
χωρις να εννοω να βριζουμε τον αλλον και να τον ταπεινωνουμε!
με ευγενικο τροπο να του πουμε απλως πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα βλεπει!
ναι με ευγενεια να του λεμε σηκω κ φυγε!! κ στη χειροτερη να τον τραβαμε εμεις οι ιδιοι...! ;)
εγω γιατι νοιωθω οτι ειμαι ακομα στο μηδεν?
γιατι το μυαλο σου εχει κολλησει εκει.. ξεκολλησε το... ολα μεσα εκει βρισκονται κ μας κανουν χαλια αλλα κ μας ανεβαζουν ψηλα!!!
Είναι άλλες στιγμές που νοιώθω καλά και μπορεί να γελάσω κι όλας που με κεράτωσε (ο μαλάκας που να μη σώσει να δει άσπρη μέρα στην συντομότατη ζωή του) και δεν το πήρα χαμπάρι...και μετά από λίγο να νοιώθω σκατά και να αισθάνομαι ότι είμαι ακόμ αστην πρώτη μέρα μετά τον χωρισμό και δε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο ποτέ!
Είναι φυσιολογικό αυτό;
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με συγχωρεις που γελαω ενω εχεις τον πονο σου, αλλα ηταν πολυ αστεια ατακα :)
νομιζω οτι το κερατο και τα νευρα θα σε βοηθησουν να το ξεπερασεις γρηγοροτερα. 13 χρονια ειναι παρα πολλα, δεν μπορεις να εισαι καλα σε εναν μηνα.
ειχα παλια εναν χωρισμο απο 15 χρονων σχεση. χωρις κερατο.... πολυ χειροτερο να μην εχεις ανταλλαξει ποτε μια πικρη κουβεντα και να χωριζεις, σε διαβεβαιω. εκανα 3-4 χρονια να συνερθω και συνηρθα πληρως οταν γνωρισα τον τωρινο μου συντροφο. Η τον γνωρισα ΕΠΕΙΔΗ το ειχα πλεον ξεπερασει και μπορουσα να προχωρησω. δεν ξερω ποιο ηρθε πρωτο.
τωρα ειμαι πιο ευτυχισμενη και πιο ερωτευμενη απο ποτε.
υπαρχει ζωη μετα τον χωρισμο, μην ανησυχεις. θελει χρονο, μονο.
πρεπει να κανεις υπομονη. αν μιλας για 13 χρονια σχεση κι οχι 13 χρονια ον αντ οφ, ειναι μια πολυ δυσκολη και χρονοβορα κατασταση ο χωρισμος.
εφοσον ειχες παραπονα και κερατα, βρισε να ξεθυμανεις :)
Χαρτ ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που περνας... Δυστυχως μονο αν προσπαθησεις να γνωρισεις καποιον αλλο θα αρχιζεις σιγα σιγα να τον ξεπερνας. 13 χρονια ειναι παρα πολλα, εδω εγω ειχα παθει τα ιδια απο σχεση που κρατησε 13 μερες:p(ετεροφυλη) Υπομονη!
Είμαι πολύ σκατά ρε γαμώτο. Η αγοραφοβία μου έχει φτάσει στο φουλ. Δεν πάω πουθενά εκτός από πολύ κοντινές διαδρομές με τα πόδια. Και με το αμάξι μόνο όταν δεν έχει καθόλου κίνηση και πάλι δε απομακρύνομαι πάνω από ελάχιστα χιλιόμετρα από το σπίτι.
Τώρα για το βρίσιμο ρίχνω χοντρές κατάρες γιατί αντικειμενικά μου συμπεριφέρθηκε ΑΙΣΧΡΑ για το πως χωρίσαμε και ενώ εξακολουθούσαμε να μένουμε μαζί για 3 μήνες, μου έτριβε στα μούτρα την καινούρια του σχέση και πόσο καλά περνάει κλπ κλπ. Πράγματα δηλαδή που αν σας πω απλά θα φρίξετε. Τα έχω πάρει και με τον περίγυρο που είναι του στυλ (στα @@ τους) αυτά συμβαίνουν κλπ...
Βασικά μια απορία έχω αν θέλετε να μου την λύσετε... πώς αυτοκτονεί κάποιος που είναι τόσο χέστης που φοβάται όσο τίποτα τον θάνατο και άρα την αυτοκτονία (πλάκα κάνω, αν και μεταξύ μας ώρες ώρες δεν βλέπω να έχω άλλη λύση)...
μα είναι λογικο βρε φιλεμου!τοσα χρονια εισασταν μαζι!! και μονο από την πλευρα της συνηθειας να το δεις δεν είναι ευκολο!! κάθε μερα,τοσα χρονια δεν μπορεις ευκολα να το ξεπεράσεις!!
προσωπικα θα σου ελεγα να μη τρομαζεις, δεν εισαι κατι ξεχωριστο! σε ολους συμβαινει αυτό! δυστυχως οι αναμνήσεις θα σε κυνηγαν, θα σε κουραζουν, κάθε τι που κανεις θα λες- ,αχχ εδώ περισι ειμουν μαζι της, εδώ πριν ένα χρονο καναμε αυτό καναμε εκεινο-είναι λογικα όλα αυτά!
ο χρονος σε κατι τέτοιες φασεις είναι ο καλητερος γιατρος! βεβαια θα σου πω κι καποια άλλη λυση, αλλα μπορει να με παρεξηγήσεις, αλλα θα στο πω, αρκετοι στην θεση σου κανουν το εξεις, προσπαθουν να το ξεπερασουν , προσπαθουν να ξεχαστουν από τις πικρες αναμνήσεις βρησκοντας μια άλλη συντροφο! βρησκουν μια άλλη συντροφια που θα τους απολυνει λιγάκι τον πονο! ξερω!! , ξερω!! είναι σκληρο αυτό που λεω, είναι πολύ ακαρδο! κι εγω δεν συμφωνω με αυτό, όχι για λογους προσβολης προς όλα οσα ζησατε, αλλα για το ότι προσβαλλεις το νέο ατομο που θα είναι διπλασου, είναι πολύ κριμα, είναι ακαρδο να εκμεταλλευόμαστε μια άλλη καρδια για να ξεχασουμε την τρέχον αλλα από ότι εχει δειξει ως τωρα η εμπειρια κανει δουλεια! απλα θα πρεπει - παντα κατά την γνωμημου ετσι- θα επρεπε λοιπον να το κανεις οσο πιο πολύ μπορεις ξεκαθαρο στην νεα συντροφια ότι υπαρχει μια σχεση τοσων χρονων! πουμολις "παιθανε" ,υπαρχει κατι μεσα στην ψυχη που ακομα δεν εχει σβησει!! αν το πεις αυτό νομιζω ότι θα είναι καλητερο! γτ. είναι πολύ κριμας να πληγωθεί κι άλλος ανθρωπος!!!