εγω τοση ωρα που βλεπω τη συνομιλια αναρωτιεμαι γιατι τα ειχες με αυτον μηπως επιδη δε παλευεις τη μοναξια?
Printable View
εγω τοση ωρα που βλεπω τη συνομιλια αναρωτιεμαι γιατι τα ειχες με αυτον μηπως επιδη δε παλευεις τη μοναξια?
Mεσα σου πως νιωθεις? τι σκεπτεσαι?
Αλεξανδρε ημουν μ αυτον γιατι περναγα ομορφα, καναμε πραγματα μαζι, οταν υπηρχε χρονος τουλαχιστον..Με την μοναξια δεν εχω θεμα ισα ισα εχω μεινει για μεγαλα διαστηματα μονη μου. Ειχα ομως σχετικα καιρο να κανω σχεση προφανως παιζει κ αυτο ρολο
Kerasi, τις πρωτες μερες ημουν θυμωμενη γιατι δεν απαντησε στο μηνυμα για τα χρονια πολλα δυστυχως καπως αυτο μου αναιρεσε την εικονα που ειχα φτιαξει, το βρηκα λιγο αγενες.Θυμωμενη γιατι δεν μου ειπε κ τον λογο που διεκοψε.Απο τη μια λεω να κανω μια αποπειρα να του στειλω μεσα στο σκ ενα μηνυμα κ απλα να τον ρωτησω, απο την αλλη λεω πολυ ασχοληθηκα, αλλα θεωρω πως εχω δικαιωμα να ξερω.Οσο περνανε οι μερες νιωθω οτι μου φευγει παμε για αλλα, μονο απλα ενα γιατι να ξερω τουλαχιστον αν εκανα κατι αθελα μου που τον ενοχλησε.Δεν μ ενδιαφερει να τα βρουμε τουλαχιστον στην παρουσα φαση.Πιστευω ομως οτι αν ειναι κατι προσωπικο δικο του, δυσκολα θα το πει κ θα βρει χαζη δικαιολογια. Εσυ τη γνωμη εχεις να ρωτησω η οχι;
Στο φβ εισαστε φιλοι?
Εγω δεν εχω καν fb αυτος εχει αλλα κυριως το χρησιμοποιει για τη δουλεια του.
Βλεποσαστε καπου αλλου εξω?
Οχι, πουθενα.Η μονη περιπτωση να τον πετυχω σιγουρα ειναι να παω απο το μαγαζι του, οπως εκανα ολο αυτο το διαστημα.Αλλα τωρα με τι μουτρα θα παω; Επειδη εκει δουλευει δεν θα ειναι ευκολο να μιλησουμε.
Καποιος κοινος φιλος που μπορει να μεταφερει νεα υπαρχει?
Υπαρχει αυτη που μας γνωρισε.Τον ιδιο δεν εχει το θαρρος να τον ρωτησει ειναι πιο πολυ δικο μου ατομο, πρεπει αυτη να πετυχει τη συναδελφο του στο μαγαζι κ να ρωτησει, κατι το οποιο επιδιωξε, αλλα τελικα δεν μπορεσαν να μιλησουν,γιατι ηταν παρων κ ο κολλητος του.
Αυτη τη βδομαδα δηλ. δεν εχω νεα, μονο αυτα της περασμενη βδομαδας την επομενη απο το συμβαν που οι φιλοι του τον εκραξαν για τη συμπεριφορα του
Ναι ειναι η προξενητρα που λεγαμε! Αυτη που ξερει και τους δυο τι λεει? Τι πιστευει?
Όντως! Μ αυτη λοιπον που τα ειπαμε λιγο μου μετεφερε το γεγονος οτι αυτος απο τις αρχες μας ακομα προβληματιζοταν σχετικα με το θεμα του χωρου κ τα ωραρια του κατι το οποιο φανηκε κ μετεπειτα κ δεν μπορουσε συμφωνα με τα λεγομενα της δεν μπορουσε να χειριστει.Ωστοσο κ η ιδια δεν μπορει να καταλαβει τον σαφη λογο, εφοσον αυτα περι χωρου κ ωραριου τα ειχα συζητησει μ αυτον. Θεωρω οτι το τριημερο πιεστηκε χωρις να το καταλαβει με το θεμα του σεξ, το οτι δεν το καναμε τελικα(μονο η ξεπετα που λεω) εγω θα το επαιρνα στραβα κ θα σκεφτομουν για αυτον οτι δεν μ ευχαριστησε, ενω απο την αρχη εδειξα κατανοηση οτι οκ δεν φταις εσυ αλλα οι συνθηκες.
Ναι αλλα οι προβληματισμοι υπηρχαν πριν την εκδρομη με το αποτυχημενο σεξ. Απλως αυτο δεν πολυβοηθησε. Οταν λες για χωρο τι εννοεις?
Στην καθημερινοτητα το κλασσικο που εχουν ολοι που μενουν με τους δικους τους. Στην εκδρομη ημασταν εμεις κ αλλα δυο ζευγαρια.Το ενα ηταν κανονικα στο δωματιο του στηκρεβατοκαμαρα, εμεις παλι σε ενα διπλο ραντζο στην εσοχη του σαλονιου, το οποιο κ θορυβο θα εκανε κ το πιθανοτερο να το σπαγαμε καθοτι κ οι δυο δεν ειμαστε κ τσιλιβιθρες;) Το αλλο ζευγαρι στους καναπεδες.Εδω θα πρεπει να πω γιατι ισως παιζει ρολο, οτι το τελευταιο βραδυ (Κυριακη Πασχα), βλεπαμε ολοι μαζι ταινια.Εμενα μ ψιλοπηρε ο υπνος κ πηγα στο ραντζο μας. Κ καλως η κακως το ζευγαρι του σπιτιου αποκοιμηθηκε στους καναπεδες..κατα συνεπεια το τριτο πηγε αναγκαστικα κρεβατοκαμαρα(αυτοι συγκατοικουν οποτε σιγουρα δεν εχουν θεμα).Προφανως κ δεν εγινε κατι σκοπιμα, αλλα πιστευω οτι σιγουρα θα σκεφτηκε οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε εμεις στη θεση τους.