δε γινετε απλα
Printable View
δε γινετε απλα
οκ .... ευχαριστω
[QUOTE=κατερίνα κ;481317 και επισης πως μπορω να διαγραψω τν λογαριασμο μου?[/QUOTE]
Eδω ειναι το θρεντ ' γιατι μπαινεται στο φορουμ ' οχι ' γιατι βγαινεται απο το φορουμ ' !!
Για να σοβαρευτω , οπως λεει κ ο undetermined , πας πανω στο τετραγωνιδιο ' e-psychology ' kανεις αριστ. κλικ , και παλι αριστ . κλικ κ γραφεις το μνμ σου προς την διαχειρηση
Για να σας μαθαίνω ελληνικά!
Σωστές απαντήσεις:
συμμετέχω - καθησύχασε - μιας μορφής αλληλεπίδραση - ωφελούμαι, αλλιώς "οφείλουμε χρήματα" όταν χρωστάμε, οφειλούμαι δεν υπάρχει - πνέει τα λοίσθια (δηλαδή είναι ετοιμοθάνατο) και κύκνειον άσμα (το τελευταίο έργο ενός καλλιτέχνη πριν το θάνατό του), πνέει το κύκνειον άσμα είναι ένας αχταρμάς των δύο εκφράσεων και δε σημαίνει τίποτα - μπαίνετε (β' πληθυντικός-ενεργητική φωνή), ο τύπος μπαίνεται απλά δεν υπάρχει (δεν έχει παθητική φωνή το μπαίνω).
αντι να μας μαθαινεις ελληνικα φτιαξε ενα δικο σου φορουμ για σενα κ τους συναδελφους σου για να ασχολιστε 24 ωρες με την ελληνικη γλωσσα κ μη σας απασχολει τιποτα αλλο.
χαχαχαχαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=1uXsD7O6M8MQuote:
Ανεπίτρεπτο...
Έλα όμως που με απασχολούν πολύ περισσότερα! Εξάλλου άλλο είναι το επάγγελμά μου, καμία σχέση με τη γλώσσα.
Απλά δεν μπορώ να βλέπω τόση κακοποίηση!
Και είναι δεδομένο, όποιος δεν κάνει σωστή χρήση της γλώσσας δεν σκέφτεται και σωστά.
Μην ανησυχείς, μπαίνω και σε φόρουμ για τη γλώσσα. Μόνο που εκεί ξέρουν ελληνικά, εκεί μαθαίνω εγώ και λύνω απορίες.
Λυπάμαι, αλλά κάνω άλλη δουλειά ταυτόχρονα. Ετοιμάζω μια ιστοσελίδα και στα διαλείμματα ρίχνω μια ματιά εδώ κι εκεί.
Οπότε, δεν έχω χρόνο να επιμεληθώ όλα τα κείμενα του φόρουμ και μάλιστα δωρεάν. Μήπως να βοηθούσες κι εσύ;
Για τεχνικό θα απευθυνθείς αλλού, δεν είμαι ειδική.
εγω κανω πολα πραγματα συγρονως κ εχω κανει το πληκτρολογιο προεκταση του χεριου μου εμενα μου φαινετε κουραστικο ολο αυτοκ δεν εχει σχεση κ με τη ψυχολογιαQuote:
με τις διορθώσεις στο φόρουμ;;
Kokkinoskoufitsa και Αλεξανδρε , μην ασχολειστε , δεν αξιζει νασχολεισαι με τετοια ατομα .