Bασικα σου χει πει οτι δεν τρεχει κατι απλα θελει να κανει καποιον αλλο να ζηλεψει? καλα το καταλαβα?
Printable View
Bασικα σου χει πει οτι δεν τρεχει κατι απλα θελει να κανει καποιον αλλο να ζηλεψει? καλα το καταλαβα?
Ναι αυτό μου έλεγε όταν είδα αυτά που έγραφε αυτή στην αρχή...Και τώρα δεν ξέρω αν εκτός από τον άλλον ψήνουν και μένα μαζί -.-
Νταξει δε νομιζω να σε ψηνουνε γιατι εσεις εχετε χρονια σχεση και τι νοημα θα ειχε? ουτε πιστευω οτι τρεχει κατι με την κοπελα γιατι θα σου λεγε καθαρα το αγορι σου οτι θελει να χωρισετε και τελος. Με αυτα τα δεδομενα θα σου λεγα να φτιαξεις ενα μηνυμα και να του το στειλεις στο φβ που να λεει-σαν νοημα θα στο πω, φτιαχτο εσυ καπως-οτι του ζητας συγνωμη για τη συμπεριφορα σου, οτι ξερεις οτι δεν τρεχει κατι με την αλλη κοπελα και οποτε ηρεμησει κι εκεινος απ τα δικα του να μιλησετε, γιατι ειναι κριμα να μαλωνετε για βλακειες. Καπως ετσι.
Κοίτα συγνώμη του έχω ζητήσει και μήνυμα του έστειλα...αλλά έλα που δεν απαντάει...και εντάξει δεν θέλω να τον πιέσω γτ θα τα κάνουμε χειρότερα...οπότε το πολύ πολύ να περιμένω λίγο να δω τι θα κάνει...γιατί από τότε που έμαθα ότι και καλά παίζεται κάτι με την άλλη δεν έδωσα σημεία ζωής γιατί δεν ξέρω τι ισχύει και τι μπορεί να έλεγα πάνω στα νεύρα μου...
Δεν απανταει γιατι του γκρινιαζες και σου λεει θα μ αρχισει στα ιδια. Περιμενε λιγο τοτε και μολις ξαναστειλεις γραψε οτι ξερεις οτι δεν τρεχει κατι με την κοπελα και κακως τον κατηγορησες. Τωρα τι να σου πω αν οντως τρεχει θα το καταλαβεις! Αλλα δε νομιζω. Στο φβ τι κινησεις βλεπεις?
Το μόνο που βλέπω στο φβ είναι like και από αυτόν και από αυτήν...αυτός στην αρχή ανέβαζε κάτι μελαγχολικά αλλά τώρα εδώ και 2-3 μέρες είναι μες στην καλή χαρά :/
Eχει καμμια φωτο μαζι με την κοπελα?
όχι ούτε καν...και να θέλει δεν μπορεί αφού είναι σε άλλη πόλη τώρα αυτός
E μαλλον τα χει παρει στο κρανιο ο φιλος σου γιατι ολο αυτο το διαστημα ολο και υπαρχει μια τριβη και γκρινια. Ασε λιγο να ηρεμησει και αν δε σε καλεσει θα το ξαναδουμε. Γιατι ομως εχετε τοση γκρινια για βλακειες απο την αρχη? τι φταιει?
Αυτό που φταίει είναι ότι τα θέλει όλα δικά του...και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη...εγώ είμαι αυτή η οποία δεν θα πρέπει να έχει φίλους (αγόρια εννοείται),να απομακρύνει όποιον δεν του αρέσει κλπ...και έτσι αρχίζει η γκρίνια...αναφέρεται συχνά πυκνά σε παλιά θέματα χωρίς να υπάρχει αφορμή...ή παραπονιέται για πράγματα όπως ότι δεν του δίνω σημασία(ενώ μπορεί να τρέχω όλη μέρα για κάτι το οποίο γνωρίζει)...καλά για τις σκηνές ζήλιες δεν μιλάμε...ταινία επιστημονικής φαντάσιας ποια best seller....παρόλα αυτά του το έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό...αλλά και πάλι όταν θα υπάρχει ένα θέμα θα αναφερθεί σε δεκάδες άλλα άκυρα...εε και είναι λογικό κάποιές φορές να μην το αντέχω και να ξεσπάω και εγώ όπως τώρα...
Tη φορα που λες χωρισατε για 2,5 μηνες τι ειχε γινει?
Ααα εκείνη την φορά του είχαν βάλει λόγια για μένα...ότι και καλά είχα κάνει κάτι με άλλον και τέτοια ενώ δεν ήξερα καν το παιδί για το οποίο μου έλεγε...απλά έτυχε αυτός να εχει το ίδιο όνομα με ένα παιδί που μίλαγα πριν να είμαστε καν μαζί και το συνδύασε έτσι...εκεί μόνο από εγωισμό μετά δεν μου μίλαγε ενώ του εξηγούσα...στο εντομεταξύ αυτός που το είπε ήταν και "καλός" του φίλος γι'αυτό δεν ήξερε.Ήταν και αρχές τότε.Και είχαμε φτάσει σε σημείο μετά από 3 βδομάδες να είναι όντως με άλλη και να μην μου μιλάει καν...Μέχρι που είδα και αποείδα δεν έστελνα τίποτα και ξαφνικά μετά από 1 μήνα μου έστειλε για τα γενέθλιά μου και μου είπε διάφορα για τον φίλο του και ότι έκανε λάθος...αλλά έτσι είναι αν δεν πάθαινε δεν θα μάθαινε..
Για περιμενε λοιπον λιγακι και αμα εχεις κανενα νεο γραφτο. Μεχρι τοτε μπορει να σκεφτω και κατι αλλο.
Ειναι κι αυτος εγωιστης αλλα εισαι και συ καλο ''λουλουδι''...:p
Ναι αμέ μπας και βγάλω και εγώ καμία άκρη!
Όχι εντάξει πέρα από κάποιες γκρίνιες μου γενικά τον αγαπάω και τον σέβομαι πάρα πολύ όπως θέλω να πιστεύω και αυτός. :p
Ωραια και κοιτα να μαζεψεις λιγο το μυαλο τωρα με τις εξετασεις, μην πας να δωσεις εκθεση και γραφεις για γκομενικα!:-P
Που θελεις να περασεις?