γιατι να φοβηθει για κατι τετοιο ισα ισα θα ηταν και πιο ανετη.
Printable View
ελαχιστες ειναι ανετες με αυτο το θεμα μια ζωη τις εχω συναναστραφει
Γιατι πρέπει ντε και καλά να είναι κι αυτή το ίδιο για να σοκαρίστηκε;;; Το γεγονός δηλαδή να είναι straight κι απλα να μην αντέχει στην ιδέα πως ο συντροφός της μπορει να εχει κοιμηθεί με αντρα αποκλείεται;;;;
εγω δε το πιστευω το ενστικτο μου μου λεει οτι το ειχε μεγα φαντασιωση στο μυαλο της αυτο αλλα αισθανοταν μειονεκτικα κ προτημισε τη φυγη απο το να αντιμετωπισει τον εαυτο της κ τις επιλογες της
Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει,δεν αντιμετωπίζουν όλοι τις καταστάσεις με τον ιδιο τροπο! Εαν το ήξερε απο την αρχη για τις προτιμήσεις του ίσως υπήρχε μια πιθανότητα να παίζει κατι τέτοιο,αλλα ετσι στην ψυχρα να σκάει η "Βομβα"!
αν πιστευεις οτι ο καθε ανθρωπος διαφερει βαλε γυναικα να σου εξωμολογιθει τις φαντασιωσεις της αν μπορεις κ ιδικα τη συγκεκριμενη στο 80% των περιπτωσεων πιστευω δε θα της παρεις λεξη
Καλημέρα σας.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πρώτον είμαι γυναίκα γιατί νομίζω έγινε μια παρανόηση από 1-2 άτομα.
Έπειτα...Όταν της το πα, δεν είπε τίποτα και την επόμενη μέρα ήταν σαν να μην είχα πει τίποτα. Όλα καλά δηλαδή. Μετά από 3 μέρες άρχισαν τα παράξενα. Έλεγε πως δεν ήταν καλά, έγινε λιγομίλητη, άλλαξε. Υποχώρησα πιστεύοντας πως θα επανέλθει. Δεν το κανε και συνέχισα να επικοινωνώ λέγοντας άσχετα πράγματα. Μα τίποτα δεν την ευχαριστούσε πλέον.
Δεν ήθελε να μιλήσει ξανά για αυτό το θέμα. Ποτέ δεν μου είπε κάτι γι ό,τι της είπα. Μόνο πως δεν το χε καταλάβει και πως δεν σοκαρίστηκε!
Ένιωσα άσχημα για ό,τι έγινε και της εξήγησα κάποια πράγματα για να την κάνω να αισθανθεί πιο άνετα. Κι αυτό την έχει θυμώσει απίστευτα πολύ. Σχεδόν με έβρισε.
Ό,τι δεν το είπα από εγωισμό, μα για να είμαι ειλικρινής απέναντί της, πως συνέβει χωρίς να το θέλω και μακάρι να μην το ένιωθα ποτέ και πως σε τελική ανάλυση δεν είναι αυτό λόγος να πάψουμε να κάνουμε παρέα γιατί έχω αποφασίσει να το ξεχάσω και το ίδιο να κάνει κι εκείνη. Κάπως έτσι.
να μην αλλάξεις τον εαυτό σου για μιά κοπέλα.κοίταξε μάλλον αυτή δε γουστάρει,οκ,και;;
εσύ θα συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου,γουστάρεις και τα δύο φύλα,άστην αυτή να πάρει το δρόμο της άμα δε σε αποδέχεται.
δε θα αλλάξεις γιαυτήν ούτε αυτή για σένα.
καλά έκανες και της είπες τι ένιωθες.από κει και πέρα αν δε θέλει κάτι,άστην,θα βρεις άλλη.(καλύτερη)
μπορει να σοκαριστηκε απλα να μην στο πε, στη θεωρια ειμαστε ανετοι με καποια πραγματα αλλα στη πραξη το βλεπουμε αλλιως.
εγω πιστευω οτι φοβαται, αν δεν της εχει ξανατυχει, πως θα σε αντιμετωπισει απο δω και περα αν συνεχισετε να κανετε παρεα.
αν βλεπεις οτι δεν κανει καποια κινηση και συνεχισει να εχει αυτη τη συμπεριφορα δηλαδη να μη σου μιλαει, ξεχασε το και προχωρα παρακατω.
ok... πρωτα απ ολα, αυτα που λες, απλα δεν γινονται...
αν νομιζεις οτι ακομα κι αν ο αλλος το επιτρεπει, εσυ μπορεις να συνεχισεις να εισαι φιλη με καποιον που εισαι ερωτευμενη και δεν ανταποκρινεται, απλα επειδη το αποφασισες, εισαι γελασμενη.
μια σχεση που ενας ειναι ερωτευμενος και ο αλλος οχι, δεν ειναι φιλια πλεον. ο ενας απλα υπομενει μια μονιμη ελλειψη για να ειναι κοντα στο αντικειμενο του ποθου του κι ο αλλος ΘΑ ΗΘΕΛΕ μια φιλια αλλα δεν την εχει γιατι τα ζητουμενα απο αυτη την σχεση, ειναι διαφορετικα...
ουτε ο αλλος μπορει να το "ξεχασει". μπορει να το διαχειριστει η να το ξεπερασει αν δεν του αρεσε, αλλα να το ξεχασει, αποκλειεται.
της εξηγησες περισσοτερα κι αυτη αντι να καταλαβει, θυμωσε και σε εβρισε... οταν σε εβρισε, τι σου καταλογισε ακριβως??? εχει μεγαλη σημασια τι ακριβως της ειπες και τι απαντησε.
εφοσον αρχικα προσπαθησε να συνεχισει σαν να μην τρεχει τπτ και μετα θυμωσε, Η νομιζε οτι δεν θα επηρρεαστει αλλα δεν τα καταφερε και της βγηκε αρνηση και θυμος, Η εσυ περα απο το οτι της εξομολογηθηκες τα συναισθηματα σου, της εδωσες την εντυπωση οτι της ριχνεις το μπαλακι για να κανει κατι με αυτα.
εννοω, οτι ισως με την σταση σου, τα λογια σου, την αναμονη σου, της εδινες την αισθηση οτι περιμενεις μια συνεχεια κι εκει εκνευριστηκε. υποθεσεις κανω. δεν ξερω πως ακριβως εγινε.