Originally Posted by
stefamw
Το δικο μου αφορα και την πραγματικοτητα αλλα και το αισθημα της μοναξιας. Οσο ειχα παρεες, ποτε δεν ευχαριστιομουνα το εξω και οταν γυρνουσα σπιτι ενιωθα μια ανακουφιση λες και μολις εδωσα ενα μαθημα στις πανελλαδικες. Πλεον δεν εχω καμια παρεα γιατι "τα χαλασαμε" μιας και μου ελεγαν ψεματα χωρις να καταλαβαινω το κινητρο τους και γενικα αραιωσαν τα εξω μαζι τους τωρα τελευταια, με αποτελεσμα να ξεκοψουμε. Οσον αφορα το αισθημα της μοναξιας ειναι να μην ξερει κανενας τι περνας και ποσο υποφερεις, υποτιθεται οτι πρεπει να χαιρεσαι που εισαι με την παρεα σου και αυτα, αλλα ειναι ενας διαρκης αγωνας να προσεχεις τι λες, να αλλαζεις θεσεις ολη την ωρα και να προσπαθεις να κρυψεις τα συμπτωματα. Συζητησεις με τις ωρες με την παρεα, αλλα τιποτα ουσιαστικο. Δεν εχω και γω σε καποιον να το πω, ντρεπομαι πολυ και ετσι λοιπον νιωθω αυτη τη μοναξια, οτι ειμαι μονος μου στο προβλημα μου. Οταν θα μπορεσω θα κλεισω ραντεβου στο ΚΨΥ γιατι χρηματα δεν εχω αρκετα για ιδιωτικο ιατρο, ωστε να συζηταω με καποιον ειδικο.