Τι εννοεις εχουν αλλα εγγονια με μεγαλυτερο συμφερον?Δλδ και τα παππουδια σου δεν επιδιωκουν να σε δουν?
Printable View
Τι εννοεις εχουν αλλα εγγονια με μεγαλυτερο συμφερον?Δλδ και τα παππουδια σου δεν επιδιωκουν να σε δουν?
Μην κλειστής ώμος μονό στους διαδικτυακούς φίλους άλλα οπός είπαμε προσπάθησε :)
Στο χωριό που μένουν οι παππούδες απο το σοι της μάνας μου μένει και ο θείος μου με τα παιδιά του. Είναι στο ίδιο σπίτι. Έτσι όλα τα υπόλοιπα 8 εγγόνια μας θυμούνται σε καμια γιορτή μονο και εκείνα είναι τα χαιδεμενα τους
Ειπα να σου στειλω γιατι αντιμετωπίζω και εγω πρόβλημα με τον πατερα μου..!
Εμενα δεν εχει σχεση με τσιγκουνιά απλα είναι λιγο περίεργος δεν ξερω πως να το εξηγησω..
είναι πολλες φορες ιδιότροπος με ασχετα και απλα πραγματα, νευρικος και εχει υπερβολικες απαιτησεις από εμενα..
Καταλαβαινω πως είναι.. Το μονο που σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ενηλικιωση..
Αλλα δεν είναι παντα τοσο ευκολο γιατι αν δουλεψεις καλως, αλλα αλλιως.. Παντως το να λυσεις το θεμα δεν νομιζω
ότι είναι ευκολο όταν εισαι αντιμέτωπος με χαρακτηριστικα του αλλου... (Μιλαω σε γενικα )!
Ιωάννα μου σε ευχαριστώ για την απαντηση. Πάντως να σας ρωτησω σε ψυχολόγο βρηκατε ακρη? Γιατί εγω πήγα και απογοητευτηκα