Γεια σου solanz, ειχα βαλει κ εγω 10 κιλα. Τα οποια ευτυχως τα εχασα. Αλλα οπως λες κ εσυ πανω απο ολα η ψυχολογικη κατασταση κ μετα ολα τα αλλα
Printable View
Γεια σου solanz, ειχα βαλει κ εγω 10 κιλα. Τα οποια ευτυχως τα εχασα. Αλλα οπως λες κ εσυ πανω απο ολα η ψυχολογικη κατασταση κ μετα ολα τα αλλα
Μπράβο σου! Οι λόγοι που σε οδήγησαν εκεί μου θυμίζουν εμένα, αλλά εγώ τα πέρασα πιο ήπια.
Χαιρομαι π τα καταφερες...
Ειλικρινα χαιρομαι και ελπιζω μια μερα να βρεθω κι εγω στη θεση σου γιατι η κατασταση μ ειναι πλεον εκτος ελεγχου....Κυκλοθυμιες με σκαμπανεβασματα τρελα...Δεν με αφηνουνε να μπω σε ρουτινα...
Ειμαι πολυ χαλια και ειλικρινα δεν ειναι κατι π μπορω να ελεγξω...
Ελπιζω να τα καταφερω γιατι περναει ο καιρος και εχω ηδη χασει πανω απο 2 χρονια...
Παιδιά,ας μην κοροϊδευόμαστε όταν περάσει το πρόβλημα που μας δημιουργεί την κατάθλιψη τότε περνάει και η κατάθλιψη....
Σαφώς αυτό είναι ένα χαρούμενο μήνυμα από κάποια κοπέλα που ξεπέρασε την κατάθλιψη της,αλλά δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα....πρέπει να διευκολύνουν και οι συνθήκες.!
oooo ναι θα τα καταφερεις σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!! γιατι εισαι γεματος αγαπη κ καλοσυνη.Quote:
ελπιζω μια μερα να βρεθω κι εγω στη θεση σου γιατι η κατασταση μ ειναι πλεον εκτος ελεγχου.
φαινετε απλο αλλα θα πρεπει να το πεις σε πολους αυτο για να το θυμουνταιQuote:
Παιδιά,ας μην κοροϊδευόμαστε όταν περάσει το πρόβλημα που μας δημιουργεί την κατάθλιψη τότε περνάει και η κατάθλιψη....
Πολλα μπραβο που μοιραστηκες τη χαρα σου μαζι μας και πολλες ευχες για ακομα καλυτερες μερες ! ! !
Μπράβο σου :)