Καλησπέρα άκουσα μια γυναικεια φωνή στον ύπνο μου χθες το βράδυ νομίζω ήταν μικρής κοπέλας γύρω στα 16-17 άγνωστη φωνή κ μου έλεγε ''Πεθανε Ο Σίμος '' Σίμος είναι ο γιος μου Έχω τρομάξει πολύ ..
Printable View
Καλησπέρα άκουσα μια γυναικεια φωνή στον ύπνο μου χθες το βράδυ νομίζω ήταν μικρής κοπέλας γύρω στα 16-17 άγνωστη φωνή κ μου έλεγε ''Πεθανε Ο Σίμος '' Σίμος είναι ο γιος μου Έχω τρομάξει πολύ ..
Γεια σας δεν ξέρω αν θα φτάσει αυτό το μήνυμα μετά από τόσα χρόνια που έχετε κάνει αυτήν την ανάρτηση αλλά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα άτομα που να έχουν βιώσει το ίδιο περιστατικό. Λοιπόν θα ήθελα να αναφέρω ότι το 2014 είχα και εγώ το ίδιο βίωμα μετά από ένα πείραμα που είχα κάνει μέσο αυθυποβολής λίγο πριν κοιμηθώ, αυτό το είχα κάνει γύρο στις τέσσερεις φορές, κάθε φορά που το έκανα άκουγα μία φωνή δυνατή που πάντα έλεγε μία λέξη και απαντούσε σε αυτό που ζήταγα πριν κοιμηθώ, αυτό αρχικά το έκανα επηρεασμένος από ένα άλλο πείραμα που είχα κάνει με έναν φίλο με την μέθοδο σίλβα, μέχρι τότε δεν πίστευα σε αυτά... το πείραμα ήταν το εξής: έπρεπε να κάτσω σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μόνος να αδειάσω το μυαλό μου από σκέψεις ώστε να δω μέσο διόρασης ένα σχέδιο που είχε κάνει ο φίλος μου σε ένα χαρτί, εν τέλη είδα μια εικόνα που όντως ήταν αυτό που είχε σχεδιάσει ο φίλος και όντος ήταν το ίδιο, στην συνέχεια με ρώτησε αν είχα νιώσει και κάτι άλλο, του είπα ότι όταν κατέβασα τα πόδια μου από το κρεβάτι τα ένιωθα παγωμένα και στην συνέχεια μου είπε ότι σκεφτόταν ότι το πάτωμα είχε νερό, από τότε άρχισα να ψάχνω και να πειραματίζομαι με διάφορα που έβρισκα στο διαδίκτυο, ένα από αυτά ήταν και ο έλεγχος των ονείρων μέσο αυθυποβολής. Το πείραμα ήταν να κάνεις μία ερώτηση στον εαυτό σου πριν κοιμηθείς με κανονική ομιλία ΄(δηλαδή όχι από μέσα σου σαν σκέψη) και να ρωτήσεις κάτι που θέλεις να μάθεις, δηλαδή κατ' ουσίαν να δεις ένα προφητικό όνειρο, αυτό που ζήτησα εγώ ήταν να μάθω μία ποδοσφαιρική ομάδα που θα κέρδιζε, ξέρω ότι ακούγεται χαζό αλλά τότε έπαιζα στοίχημα και εκτός από αυτό δεν πίστευα ότι θα δουλέψει, την πρώτη φορά που άκουσα αυτήν τη φωνή μου είπε το όνομα της ομάδας που θα κέρδιζε, με μία λέξη, με μία δυνατή φωνή μέσα στο κεφάλι μου που με έκανε να ξυπνήσω, αν και δεν πήγα να παίξω εκείνη την ημέρα αυτή η ομάδα κέρδισε, θεώρησα ότι ήταν κάτι τυχαίο, αυτό το πείραμα το επανέλαβα για άλλες δύο φορές στο να ρωτάω για μια ομάδα που θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, η φωνή έλεγε την ίδια ομάδα κάτι που μου φαινόταν αδιανόητο, παρόλα αυτά αυτή η ομάδα κέρδιζε, θεώρησα πάλι ότι μπορεί να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, τότε άρχισα να μπαίνω σε πειρασμό να επαναλάβω το πείραμα αλλά με μία ερώτηση που θα ήταν λίγο ακραία και άρχισα να σκέφτομαι τι, σκέφτηκα να ρωτήσω πότε θα πεθάνω, η φωνή μου απάντησε με έναν αριθμό, από εκείνη την ημέρα τρόμαξα αρκετά και σταμάτησα την αυθυποβολή στον ύπνο μου. Δεν ξέρω αν όντως αυτό μπορεί να είναι κάτι που έχει να κάνει με την πραγματικότητα, αυτές τις μέρες έψαχνα να βρω και άλλους ανθρώπους που έχουν πάθει το ίδιο, στο ίντερνετ δεν υπάρχουν πολλά αποτελέσματα, στα ελληνικά βρήκα μόνο αυτό το φόρουμ και άλλα σε δύο αγγλικά, αυτό που μου κίνησε την περιέργεια ήταν ότι όλοι όσοι είχαν κάνει την σχετική αναφορά ήταν το 2014 και την χρονολογία που έχεις στο user name δηλαδή το 1980 που είναι η ημερομηνία γέννησής μου, δεν ξέρω αν σχετίζεται κάτι από αυτά, εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία που είχα με το συγκεκριμένο θέμα. επίσης θέλω να τονίσω ότι δεν παίρνω φάρμακα, δεν κάνω χρήση ουσιών κτλ και δεν ασχολούμαι με το μεταφυσικό, η δικιά μου ερμηνεία είναι ότι ο εγκέφαλος συλλέγει πληροφορίες από διάφορες πηγές που λαμβάνει καθημερινά και μέσο της διαδικασίας του ύπνου δίνει κάποια αποτελέσματα, βέβαια και αυτό είναι μία εικασία, τέλος πάντων αυτά ήθελα να πω σε γενικές γραμμές, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι ας αφήσει μία απάντηση.