Originally Posted by
christos_00
Ιωαννα μου, σ ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνεις και νοιαζεσαι και προσπαθεις να βοηθησεις.
Λοιπον, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, ισως φανικα λιγο αποτομος και απολυτος.
Αυτοπεποιθεση εχω αρκετη, γτ οπως εγραψα και στα προηγουμενα ποστ, δεν το βαζω κατω, δεν ειμαι τυπος που τα παραταει ευκολα δλδ. Μπορει να πεφτει το ακυρο, να ειμαι για 2-3 μερες στα κατω μου, αλλα θα το ξεπερασω και θα σηκωσω το κεφαλι και θα προχωρισω παρακατω. Θα ακουσω και λιγο Νοτη, λιγο Γονιδη. Δεν τελειωσε η ζωη μου εκει. Ψηλα το κεφαλι λοιπον, και παμε στην επομενη, θα γινει μια καινουρια γνωριμια, δεν υπαρχει περιπτωση.
Για το πιεστικος, ναι εχεις εν μερη δικιο. Αλλα και τι να κανω δλδ? Θα γνωρισω μια κοπελα και δεν θα την κυνηγησω?? Δεν γινεται αυτο ρε παιδια... Μπορει αυτη την φορα (λεω απο μεσα μου) να τυχη η καλη και να δεσει το γλυκο.
Επισης εχτες το συζητουσα παλι το θεμα με μια φιλη, και μου ειπε πως το λαθος που κανω ειναι το γεγονος οτι πεφτω με τα μουτρα, εκδηλωνω δλδ το ενδιαφερον μου απ την αρχη και μετα με θεωρουν δεδομενο. Αλλα κι εσεις δλδ αυτο δεν θελεται?? Καποιον να σας παρει τηλεφωνο, με καποιον να φλερταρετε. Δεν χερωσαστε δλδ που αρεσετε σε καποιον?? Και μετα τον θεωρειτε δεδομενο, και δεν του δινετε σημασια.
Θεωρω οτι το ντυσιμο, παιζει τεραστιο ρολο σε εναν ανθρωπο. Φενεται το 60-70% του χαρακτηρα του. Χρονια τωρα συμβαινει αυτο. Επειδη εχω γνωρισει αρκετους ανθρωπους στη ζωη μου, τον ψυχολογω εξ αρχης απ το ντυσιμο και στην πορεια οταν μιλησω μαζι του καταλαβαινω τι ανθρωπος ειναι.
Ισως και να με ψιλοτσουζει οπως λες κι εσυ, αλλα δεν θα ηθελα ποτε μα ποτε μου να χα σχεση με τετοιες κοπελες, ουτε για γνωστες.
Παντοτε ειμαι ο εαυτος μου, και αυτα που λεω εγω τα λεω εγω. Αυτα που κανω εγω τα σκεφτομαι και τα κανω εγω. Εχει διαφορα το ακουω αποψεις, και βγαζω, μεσα απο το συνολο αφου εχω σχηματισει αποψη, τα συμπερασματα μου.
Εσυ μια χαρα τα ειπες, και ακομη πιο χυμα να τα λεγες δεν θα τρεχε και τιποτα. Αποψεις ανταλαζουμε. Κι οπου βλεπεις οτι εχω αδικο να μου τα χωνεις. Σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και την βοηθεια σου Ιωαννα μου. Ωραια ειναι που τα λεμε, και τα συζηταμε.