εγω τα απεκτισα στη πορεια γνωριζοντας μια συναδελφο σου ζυγο κ την εβλεπα σαν σεμιναριο επικοινωνιας
Printable View
Συμπαθουμε αυτους που εχουν ομοιοτητα , εγγυτητα κοινες αξιες κ αντιληψεις , ειναι οι βασικοι λογοι που επισυρουν την συμπαθεια γιατι ετσι νιωθουμε ασφαλεις . Συμπερασματικα , επικεντρωνομαστε στη συμπαθεια μονον αυτων που μοιαζουμε κ οχι ολων , αν ομως καποιος μας αντιπαθει , τοτε ναι , να κερδισουμε την συμπαθεια του . ολες οι αλλες διαφορες στο χωρο των απαιτησεων και των αντιπαραθεσεων κ των αξιων , μπορει να προκαλεσει την αντιπαραθεση , αλλα ειναι παραλογες , κ δεν χρειαζομαστε τετοιας ποιοτητας συμπαθειες κ εγκρισεις .
Ναρκομανια της αποδοχης;! Και ποιος είναι ο βαθυτερος στοχος σου στο να εισαι συμπαθης;
Δεν πιστευω ότι υπαρχει ανθρωπος που δεν είναι συμπαθητικος.. Μπορει όχι σε ολους..
Αλλα τι νοημα θα ειχε να είσαι και σε ολους.. Εισαι συμπαθης αναλογα με τις δικες σου προδιαγραφες..όχι συμφωνα με των αλλων..
εχει στοχο μπορει να χρειαστει να πλησιασεις καπιον κ να θες να σε συμπαθισει
Ιωαννα , το να εισαι συμπαθης , σου ανοιγει πορτες στη ζωη , οχι μονο στην δουλεια , αλλα κ σε φιλιες , κ σε πολλα πραματα .. Οσο για τις προδιαγραφες , δεν εισαι συμφωνα με τις δικες σου συμπαθης , αλλα μετραει το τι εισπραττεις απο τους αλλους , αυτος που ειναι συμπαθης , το γνωριζει πολυ καλα , κ μπορει να χεριστει τους αλλους , καλοπροαιρετα παντα .
Εχω τρια ανηψια , ο ενας ειναι συμπαθης , σε ολους μας , ο αλλος δεν ειναι συμπαθης , παλι σε ολους μας , κ η ανηψια σε αλλους ναι , σε αλλους οχι . Μπορω να εντοπισω μερικα στοιχεια στον καθενα , γιατι ειναι αυτος που ειναι , αλλα κ παλι , δεν αρκει για να εξηγησεις , γιατι ο ενας ειναι ετσι κ ο αλλως αλλιως .
Ειναι σαν λεμε οτι ενας αντρας ειναι γοητευτικος , δεν μπορεις να εξηγησεις το γιατι , απλως εκπεμπει μια προσωπικη γοητεια . Εχω γνωρισει τετοιον αντρα , και δεν ηταν και ο καλυτερος χαρακτηρας , αλλα οταν εμπαινε σε ενα δωματιο , ' αισθανοσουνα ' την παρουσια του .
οχι δεν υπαρχει συνταγη ειναι τυχαιο, αναλογα με το ποιους ταιριαζουμε παει. το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να εκφραζομαστε παντα αληθινα, ακομα κι αν συμβει το αντιθετο με ορισμενους, δηλαδη παρεξηγηθουμε και μας αντιπαθησουν. ειναι δικοπο μαχαιρι, δε μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. προσωπικα νιωθω οτι εχω παρει μαστερ στην αντιπαθεια, κι αυτο γιατι λεω οτι σκεφτομαι κι εκφραζομαι οσο ελευθερα μπορω. και προτιμω να ειμαι με λιγα και καλα ατομα, απ'το να ειμαι ψευτικος και να καταπιεζομαι απλα για να αρεσω σε ολους. ειδικα με τις γυναικες που θελουν τη πραγματικοτητα με καθως πρεπει και στολιδια.
Υπάρχει συνταγή...να μην επιδιώκεις να γίνεσαι αντιπαθής!
Αν και οι ανθρωποι με κάποια προβλήματα ψυχολογικά ή υγείας τείνουν να αποκοινωνικοποιούνται λόγω συνθηκών...(αν είχες κάτι τέτοιο στο μυαλό σου)
Αν κάποιος δεν συμπαθεί τον εαυτό του,δεν μπορεί να τον συμπαθήσει κανείς!
[QUOTE=Diana1982;485397]Υπάρχει συνταγή...να μην επιδιώκεις να γίνεσαι αντιπαθής!
Αν και οι ανθρωποι με κάποια προβλήματα ψυχολογικά ή υγείας τείνουν να αποκοινωνικοποιούνται λόγω συνθηκών...(αν είχες κάτι τέτοιο στο μυαλό σου)
Ντιανα , εγω που ειχα αποκιονωνικοποιηθει πληρως , οχι οτι τωρα οτι η κατασταση βελτιωθηκε πολυ , συνεχιζα να ειμαι συμπαθης στα μαγαζια που πηγαινα , ημουν ομως ομιλητικος , θυμομουν ολους οσους με εξυπηρετουσαν , ΟΛΟΥΣ ομως με τα μικρα τους ονοματα , πχ στο σ. μαρκετ , σκλαβενιτη , δλδ μεγαλο , το ονομα των ανθρωπων στα τυρια , στα αλλαντικα , στα συνεργεια , και ισως σημαντικο , δεν ξερω , αισθανομουν ισος προς ιισον , οχι επειδη ηταν υπαλληλοι κ ημουν ο πελατης , τι κανεις Σπυρο πχ , τι κανουν τα παιδια κ.ο.κ. απλως ημουν πολυ φιλικος με ολους .
Προφανως συμπαθω τον εαυτο μου , κ πολυ μαλιστα .