[QUOTE=kokkinoskoufitsa;485823]
Πάντα θα υπάρχουν πιο όμορφοι , πιο έξυπνοι, πιο πλούσιοι, πιο ψηλοί, πιο αδύνατοι, πιο γυμνασμένοι, πιο μορφωμένοι, πιο εντυπωσιακοί, πιο πλούσιοι, πιο επιτυχημένοι, πιο ευχάριστοι απο'μας. Το να παλεύεις μια ζωή να γίνεις ''πιο....κάτι'' από τους άλλους, σε όοοοολα, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Σε οδηγεί στην τρέλα, φτάνεις σε σημείο να μην ζεις τη ζωή.
Αλφαταδε , θα συμφωνησω . Λες οτι εισαι 34 , ε και ? 52 ειμαι κ εχω ακομη περαση στις γυναικες . Γυμναζομαι κ εγω σαν μανιακος , ειμαι μονιμως σε διαιτα , αγαπω τον εαυτο μου , πιστευω σε αυτον , δεν κανω συγκρισεις με αλλους , ιδιως με νεωτερους που εκει υπολειπομαι πλεον , προσεχω το ντυσιμο μου , κ ολα αυτα υπο το φασμα της κτθλψης που με ταλαιπωρει . Να σε πεισω οτι αξιζεις κ μπορεις ναρεσεις ? μονο εσυ μπορεις να το κανεις αυτο , κανεις αλλος δεν θα το κανει για σενα . Η γνωμη μου , αφου την ζητας , ειναι να αρχισεις σιγα-σιγα , να πλησιασεις μια γυναικα μεσω γνωριμιων ( οχι ξακαρφωτα ) οχι ιδιαιτερα ελκυστικη , ( για περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας ) , για να ανακτησεις ενα μικρο μερος της αυτοπεποιθησης σου , κ το μικρο , κερδος θα ειναι . Ολη η ιστορια ειναι να παρεις μπρος . Ετσι νομιζω .