Δεν θα μπορουσα να αγαπησω/ερωτευτω καποιον κοντα στα 60..
Printable View
Φτυσε με να μην με ματιασεις...!Καλημερααααααα αααα :)
Η αληθεια ειναι οτι ειναι τραβηγμενο , οχι τρελο , 27 με 58 . Βεβαια , ειχα μια φιλη , στα 30 της , παντρευτηκε τον καθηγητη ψυχολογιας της , 60 , κ ειναι μια χαρα . Περιεργος κοσμος . Παντως , δεν θα παντρευομουν καποια ας πουμε , 25 χρονια μοκροτερη μου , απο φοβο μην με αφησει οταν γερασω κ αυτη παραμενει νεα .
Αυτή απάντηση του Αγγελου,μου φαίνεται λογική...ήθελα να ξερα πως νιώθουν ασφαλείς κάτι μεγάλοι που κυνηγάνε τις πιτσιρίκες μανιωδώς-για σοβαρή σχέση κιόλας.
Γενικά είναι πολύ άσχημο σε κάποια ηλικία ο άνθρωπος να μείνει μόνος του και αυτό είναι πολύ λογικό όταν υπάρχουν τρανταχτές διαφορές...!
Μιας φίλης μου οι γονείς είχαν 30 χρόνια διαφορά-ποτέ δεν τα πήγαν καλά,αλλά το θεωρώ κάπου φυσιολογικό(τι κοινα ενδιαφέροντα να έχει ένας 50αρης με μία 20χρονη που ήταν τότε αυτή; )
Πάντα τσακώνονταν ώσπου στο τέλος χώρισαν και νομίζω ότι τα παιδιά τους κιόλας δεν υπήρξαν ποτέ ευτυχισμένα σε αυτό το σπίτι...
παραδοξως , ειναι μαζι ( οχι οτι το μαζι λεει κατι ) , βεβαια κ αλλα ζευγαρια ειναι ' μαζι ' , αλλα οι ιδιοι ξερουν ποσο μαζι ειναι . Εγω τοχω παρει αποφαση , ο γαμος ειναι ενας τεραααααστιος συμβιβασμος , αν βρεις τα 6 απο τα 10 που ζητας , εισαι ΟΚ , αν βρεις τα 7 απο τα10 , εκει κανεις παρτυ . Βεβαια , στον καθενα υπαρχουν διαφορετικα ελατωμματα που τον χαλανε . Δεν υπαρχουν ιδανικοι ανθρωποι , αλλα ιδανικες σχεσεις ,.
Συμφωνώ και στις 2 απαντήσεις σου Αγγελε.!
Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι-παιζει και μένα να μην μου αρέσει τόσο πολύ όλο αυτό και γι αυτό να είμαι μόνη μου!
Μόνη μου και να κάνω τα κουμάντα μου!
a καλα κατσε εσυ ετσι μονη σου να δω για ποσο θα το παλεψεις