Νομίζω ότι έχετε ξεφύγει από το θέμα!
Printable View
Νομίζω ότι έχετε ξεφύγει από το θέμα!
Σωστο, αυτο Ολγα , αλλα ειναι ατυχης η συγκριση κατ εμε , να συγκρινεις ηθοποιο/τραγουδιστρια με απλως τραγουδιστρια . Ειναι αδικο για την Βισση . Να συγκρινης Βουγιουκλακη-Καρεζη , οκ , Βισση -Βανδη ( εκει η Βανδη χανει κατα κρατος ) .
Νομιζω οτι ο καθε καλλιτεχνης-ιδα ειναι σε μια δικη του κλαση .( απο τους δημοφιλεις ) . Ας πουμε να συγκρινεις τον Αλεξανδρακη με ποιον-αν ? την Βουγιουκλακη ? αυτη τραγουδαει κι ολας .
Να το θεσουμε ' ποιον δημοφιλη καλλιτεχνη , παλαιας η οιασδηποτε γενιας , συμπαθειτε κ ποιον αντιπαθειτε ? σου χαλαω κ το θεμα , αλλα σου δινω ιδεες
Ας πουμε εγω συμπαθω την Βισση κ αντιπαθω τον Σφακιανακη
Δεν συμφωνώ γιατί και οι 2 έχουνε χαρακτηριστεί εθνικές σταρ και η Άννα Βίσση έχει κάνει προσπάθειες να παίξει και στο θέατρο με την ροκ όπερα "Δαίμονες" την "Ωδή στους Θεούς" και την
" Μάλα: Η Μουσική του Ανέμου "
και βρήσκω ότι έχουνε πολλά κοινά χαρακτηριστικά για να τις συγκρίνει κανείς.
Δεν ειναι κακη η Βανδη , αλλα προτιμω την Βισση ,( γι αυτες δεν ειναι ο λογος ? ) και λογω χαρακτηρος ( δικο της ) και στους Δαιμονες , δεν προσπαθησε να παιξει , επαιξε καταληκτικα , ειχα παει τον 11/91 ( εχω το προγραμμα ακομα !!! ) . Επηρρεαζομαι πολυ απο τον χαρακτηρα του καλλιτεχνη στην κριση μου γι αυτον .
Α , οκ , ανακατεψαμε κ την Βανδη , κ μπερδευτηκα . Θα συμφωνησω οτι η Βουγιουκλακη ητο πολυταλαντη , ποιος μπορει να το αρνηθει , και η Βισση , κατ εμε η καλυτερη ερμηνευτρια . Οπως επειδη , οπως προειπα , επηρρεαζομαι απο τον χαρακτηρα του καλλιτεχνη , επειδη την δεκαετια του ' 75-85 , ο πατερας μου ειχε επαγγελματικες σχεσεις με την Βουγιουκλακη , μαλλον οικονομικες ( φυσικα δεν θα να υπεισελθω σε λεπτομερειες ) ,δεν ειχε κ την καλυτερη γνωμη για αυτην . Θα μπορουσα, Ολγα , να μπω σε λεπτομερεις , αλλα δεν ειναι σωστο , μια κ μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν ειναι εν ζωη .
Εν κατακλειδι λοιπον , ψηφιζω Αλικη , αν και επαναλαμβανω , συγκρινουμε δυο ανομοια ταλεντα .
Αλλες εποχες , Ολγα ., ωραιες , ξεγνοιαστες , αντικατοπριζονται ακομα κ στο πνευμα των ταινιων του τοτε , τυχερος οποιος τις εζησε , ας μην ειχαμε την πληθωρα την σημερινη των υλικων αγαθων , περνουσαμε καλυτερα , ολοι οι φιλοι μου ,που εχω κρατησει απο τοτε το ομολογουν .( ασχετη η τελευταια παραγραφος )
oταν ελεγα εγω οτι εδω μεσα μπορει να υπαρχει οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε,,,,Quote:
ο πατερας μου ειχε επαγγελματικες σχεσεις με την Βουγιουκλακη , μαλλον οικονομικες
Oλγα , κ ο πατερας μου ειναι του 27 , αλλα οι μαρτυριες του ειναι σημαντικοτατες , μια και υπηρξε ενας πολυ δραστηριος ανθρωπος , ειχε γνωριμιες σε ολη την Αθηνα ( ζει κ ειναι μια χαρα ) , κειδικα για την κατοχη , λεει οτι τοτε ηταν καλυτερα , διοτι η Αθηνα ητο ι ενα χωραφι ,( τοτε ζουσαμε Χαλανδρι , κ ερχοντουσαν προβατα κοπαδια !!! ,το 78 ) και καλλιεργουσαν τα τοτε χωραφια τους οι Αθηναιοι ( υπο την ανοχη των Γερμανων ) , και ζουσαν καλα ( εκτος του οτι υπηρχε χρημα , υπο την μορφη χρυσων λιρων ). Δεν υπηρχε αυτη η εκτεταμενη κ χωρις προοπτικη φτωχια , η απογνωση , η απελπισια . Να φανταστης , θυμαμαι πολυ πιτσιρικας , με το που περναγες διασταυρωση Αλεξανδρας - κηφησιας , προς βορεια , αρχιζαν οι χωματοδρομοι . Η κατοχη , κρατησε 4 χρονια , μετα αρχισε η ανασυγκροτηση , και υπηρχαν δουλειες για ολους , οχι ανεργια , οχι διαφθορα , τα δε επιτοκια ηταν της ταξεως του 20-25 % , δλδ με καμποσα λεφτουδακια στην τραπεζα , ζουσες απο τους τοκους . Ηταν ευκολο να βγαλεις χρηματα , διασκεδαζες , η νεολαια ητο ξενοιαστη , μοναξιες , καταθλιψεις , αγνωστες λεξεις . Στην ερωτηση μου δε , στον πατερα μου , αν ξεκινουσε προ 10 ετων ας πουμε την καρριερα του , αν θα τα καταφερνε ετσι ηταν ενα στρειτ ΝΟ . Μην τολμας και συγκρινεις τις εποχες του τοτε με του τωρα . Καμμια σχεση .
Ίσως να έχεις δίκαιο γιατί και εγώ δυσκολεύομαι ιδιαίτερα στα χρόνια μας οπότε δεν ξέρω.
Πάντως πιστεύω ότι πάντοτε είναι δύσκολο να διακριθείς σε κάτι ανεξαρτήτως εποχής.
Πολυ σωστο το τελευταιο , απλως εχει ανεβει ο πηχυς τωρα , κ που εισαι ακομα , σε απογοητευω , αλλα ετσι ειναι . Στο μελλον ολοι θα ειμαστε υπαλληλοι καποιου , τερμα η ιδιωτικη πρωτοβουλια .
Οσο για τους γαμους , που κανεις μνεια συχνα , εχουν αυξηθει αλματωδως οι πολιτικοι γαμοι , οχι οι θρησκευτικοι ( δεν υπαρχει χρημα )
δε θα τα αναφερω για ευνοητους λογους... παντως πολυς κοσμος κυκλοφορει εδω