οχι δεν ειπα αυτο αλλα αν το εκανε ο αδερφοσ μου ο συντροφος μου θα το ηξερε δεν θα λεγαν οι γονεις μου μην του πεις εφοσον μπαινω βγαινει τοσα χρονια μεσα στο σπιτι μου δεν ειπα να το βγαλουν ανακοινωση
απλα καλητερα να το παιξω τρελιτσα
Printable View
οχι δεν ειπα αυτο αλλα αν το εκανε ο αδερφοσ μου ο συντροφος μου θα το ηξερε δεν θα λεγαν οι γονεις μου μην του πεις εφοσον μπαινω βγαινει τοσα χρονια μεσα στο σπιτι μου δεν ειπα να το βγαλουν ανακοινωση
απλα καλητερα να το παιξω τρελιτσα
Nαι καταλαβα τι θες να πεις, μαλλον δε στο πανε γτ δε σε παει η πεθερουλα και μεταξυ μας αυτος ειναι ο κανονας. Παιχτο τρελιτσα οπως λες,δε θα δυσκολευτεις πολυ!:-P
ενταξει επιδη σε βλεπω οτι θελεις να το σκαλισεις το θεμα πες μας περισσοτερα αν εχεις σκεφτεσαι κατι ακομα? βασικα ειναι απλο αν σου μιλανε μιλας αν δε σου μιλανε δε μιλας οστοσο καταλαβενω το σκεπτικο σου θα ηθελες να ζεις σε ενα κοσμο απο αγαθους ανθρωπους που ο ενας θα σκεφτεται τον αλλο ελα ομως που τα πραγματα δεν βγαινουν παντα ετσι κ οι αλλοι τη πολυ καλοσυνη δεν την εκτιμουν.......
ναι σωστα μου φενεται πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σαν ελληνιδα να κοιταω τον εαυτο μου κ κανεναν αλλον
οχι ακριβως, στο φιλο σου θα συμπαρασταθεις. Στους ιδιους αφου δε στο πανε δε μπορεις να σταθεις. Τωρα μενετε μαζι στο χωριο σε αλλο σπιτι ή αλλου σε αλλο μερος?
αλλου μενουμε οχι μαζι εχεις δικιο σε αυτο που λες thank you.