Ναι καμια κριση πανικου, καμια εκτακτη συστολη,φοβο μη μεινω κλπ κλπ..
Printable View
και η επαρχία έχει ζόμπι φίλε, είμαι ζωντανό (η νεκρό; :P) παράδειγμα....έχει και άλλους πολλούς, για άλλους λόγους ο καθένας :P
Λοιπόν....μου λείπει το να κάτσω να καπνίσω ενα τσιγάρο -απο τα άλλα- και να είμαι ανέμελος -η να κάνω κάτι που γουστάρω- για 2 ώρες (δεν θυμάμαι καν πόσοι μήνες έχουν περάσει). αλλά δεν θα το κάνω....επειδή έτσι, τιμωρία :P
για λόγους ταυτοποίησης στοιχείων δεν μπορώ να απαντήσω :P
Kατι νασχολουμαι , για να μην καθομαι . Πολυ ηρεμια βρε παιδι μου . Δεν μαρεσει κ το ποδοσφαιρο . Πολυ ζεστη για βολτα με την μηχανη .
Ας αραξω , κ να φιλοσοφησω την ζωη . Δεν ειναι καλο να μην σαπασχολει τιποτα , η μηπως ειναι ? ιδου θεμα για φιλοσοφια .
χμμ δεν ειναι κ τοσο ευκολο να μη κανεις τιποτα ε? εγω οταν θελω να κανω κατι κ δεν εχω παιζω ηλεκτρονικα games streetfighter με βοηθαει να αποφορτιζομαιQuote:
Πολυ ηρεμια
ηρεμια
και η αναισθησια που με χαρακτηριζε παλια
Αυτο που μου λειπει πραματικα , ειναι μια γυναικα , η τελευταια της ζωης μου , πανω απ ολα ισορροπημενη , θαμουν αχαριστος αν ελεγα οτι μου λειπει κατι αλλο .
τελικα τα πραγματα δεν ηταν τοσο τραγικα οσο τα περιμενα.
απο Κυριακη θα κοιμαμαι και παλι στο φρεσκοβαμμενο δωματιακι μου.
επειδη ο εργολαβος εχει πολυ προσωπικο δεν θα χρειαστουν τρεις βδομαδες αλλα δυο!!!
την μια την φαγαμε σχεδον....αντε αλλη μια βδομαδουλα μας εμεινε και μετα FREEDOM...!!!!
θα ερθουν και τα φιλαρακια μου να το γιορτασουμε με σουβλακια και μπυρονια!!!!! :)
Η ασφαλεια .