μαλον εσυ δεν εχεις ιδεα ειχα γνωστο καποτε που καπνιζε αβερτα χρονια κ ζαμανια κ στο τελος χαζεψε εντελως κ τον εβλεπα κ δε τον αναγνωριζα τι να ακουσουμε αλανταλον?
Printable View
εδώ τώρα πάλι είναι σχετικό, εγω ξέρω 10 (μπορεί να είναι και παραπάνω δεν έχω μετρήσει) που πίνουν αβέρτα δεκαετία και βάλε, άλλος 20 ευρω την μέρα άλλος 30 και είναι όλοι μια χαρά, έχουν και οικογένειες και παιδιά, δεν μένουν πίσω στις υποχρεώσεις τους κλπ κλπ.
στο οτι μπορεί να καταστρέψει μερικά άτομα και οτι δεν είναι για όλους δεν διαφωνώ, το ίδιο συμβαίνει και με το αλκόολ όμως
:confused:
εγω μπηκα εδω για να κανουμε ΣΥΖΗΤΗΣΗ εσεις κανετε ΔΗΛΩΣΕΙΣ
δεν συμετεχω αλλο
μα ουτε το αλκοολ το εγκρινωQuote:
το ίδιο συμβαίνει και με το αλκόολ όμως
επισης
ειναι καλα τωρα μετα απο 5 χρονια ξερεις πως θα ναι ομως?Quote:
εδώ τώρα πάλι είναι σχετικό, εγω ξέρω 10 (μπορεί να είναι και παραπάνω δεν έχω μετρήσει) που πίνουν αβέρτα δεκαετία και βάλε
οχι δεν ξέρω αλλά ξέρω παππου -στην κυριολεξία- 60+ χρονών που στρίβει κάτι τσιγάρα που "βγάζουν εκτός" 2 χασικλήδες της γεννιάς μου, υπάρχουν και άλλοι μεγαλύτεροι που καπνίζουν συστηματικά αλλά αυτούς τους ξέρω μόνο φατσικά, όπως και να έχει, απο γνωστούς κλπ δεν ξέρω κανέναν που να του έκανε ζημιά, πέρα απο τα ρεζιλίκια του να σε τρέχουν στα κρατητήρια κλπ
τι να σου δε ξερω αν φταιει το οτι ειμαι πιο ευαισθητος κ ειχω γνωστους κ φιλους στο ιδιο στιλ αλλα μπορει να ναι κ ετσι.. εγω παντως εχω δει πολυ ασχημα πραγματα...
του μιλουσα κ αυτος ηταν στο κοσμο του σα να τα χε χαμενα.. ενα σας λεω μονο
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΦΟΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ....
Το χασις ειναι μια ψυχοτροπος ουσια..Ακομα και το αλκοολ κατ'εμε!Αρα λοιπον σαφως μπορει να σε οδηγησει σε ψυχικες διαταραχες και να σου φερει τα πανω κατω..ειτε εχεις την ταση γι'αυτες ειτε οχι διοτι καποια στιγμη ειτε χασις ειναι,ειτε οτιδηποτε αλλο θα σου καψει τον εγκεφαλο.
Σαφως θα μπορουσε κανεις να αρρωστησει και χωρις αυτο..ειναι αυτονοητο!Νομιζω ειμαι πολυ σαφης παραπανω..λεγοντας να σου καψει τον εγκεφαλο εννοω να σου φερει τουμπα ολη την βιοχημεια του εγκεφαλου και πριν βιαστεις παλι να με πεις επιστημονα ειναι κατι που ισχυει :) οχι μονο για το χασις αλλα και για αλλες ουσιες που παρεμβαινουν στα εγκεφαλικα κυτταρακια μας!Μην το απενεχοποιεις τοσο πολυ!
Το αλκοολ βεβαια το θεωρω πολυ χειροτερο γιατι δεν σου διαλυει μονο τον ψυχισμο αλλα και τον οργανισμο!