ε δε πειραζει ας ειναιQuote:
αλλα ειναι αντρες.
Printable View
ε δε πειραζει ας ειναιQuote:
αλλα ειναι αντρες.
εγω παντως τους φιλους μου δε τους ντρεπομαι αναξαρτητως φιλου ισα ισα εχει περισσοτερο ενδιαφερον να ασχολισαι με το αλλο φυλλο ετσι το μαθαινεις κ καλυτερα
δεν διαφωνω μαζι σου, απλα ειναι αδυνατον να τους συνανατησω αμεσα, γιατι αφενος μενουν τραγικα μακρυα μου και αφετερου μεχρι τελη του μηνος εχουν πολλες υποχρεωσεις.
νεο ανακοινωθεν!
αυριο στις 8 ερχονται οι "βαρβαροι"!!!
πλεον στο υπογειο θα επιτρεπεται μονο το σερφαρισμα στο ιντερνετ.
θα ηθελα μια συμβουλη απο σας.
η αδερφη μου καθε μερα βλεπει στη διαπασων τηλεοραση ψυχαναγκαστικα απο τις 3.30-5.
εκεινη την ωρα τι μπορω να κανω δεδομενου οτι ουτε πι-σι θα εχω γιατι θα κοιμουνται οι γονεις μου στο υπογειο, ουτε την δυνατοτητα να παω βολτα με τον ηλιο να με χτυπαει στο κεφαλι.
το μονο που θα εχω διαθεσιμο ειναι το μπαλκονι για να καπνιζω πινοντας κοκα-κολα η καφε, το οποιο επισης το χτυπαει ο ηλιος εκεινη την ωρα.
δε σε πιστευω αυτη τη φραση τη χρησιμοποιω εγω αλλα αντι για βαρβαροι λεω αγριοιQuote:
8 ερχονται οι "βαρβαροι"!!!
κ αν εξαφανισεις το καλωδιο της τηλεορασης πως θα δει?Quote:
βλεπει στη διαπασων τηλεοραση
αλεξανδρε εγω ειμαι απελπισμενη και εσυ εχεις ορεξη για χαβαλε
οχι σοβαρα το λεω γιατι δε κρυβεις το καλωδιο? εμενα πχ η γιαγια μου μου τα πριζε με τη σκουπα αφου της ελεγα να μη μπαινει στο δωματιο μου κ αυτη συνεχιζε κ με εγραφε κ ξεβιδωσα το κονταρι της σκουπας κ το εξαφανισα κ ησυχασα... αν εξαφανισεις το καλωδιο τι θα κανει δηλ?
καποιος να με στηριξει παρακαλω?
ειμαι χαλια....με το ζορι γραφω
αλεξανδρε αυτο που λες δεν θελω να το κανω
΄τωρα νομιζω οτι τη δουλευεις κ αυτο δεν ειναι σωστο
εγω βασικα για να απαντησω σε καπιον κ οι απαντησεις που να δωσω να ειναι καλες θα πρεπει να ξερω κ κατι γι αυτον για αυτο κ συνηθως ρωταω
ετσι οπως σε ακουω εχω την εντυπωση οτι δε θες να σκεφτεις καθολου πονηρα (δηλ αυτο που ελεγες δε θελω να το κανω ) μηπως αυτο τελικα ειναι εισβαρος σου δηλ να πηγαινεις παντου με τι σταυρο στο χερι?
"το παρτι" μολις αρχισε...
ενα σπιτι σαν να εχει πεσει βομβα, εγω να καπνιζω σαν φουγαρο στο μπαλκονι και αρχιζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ η συγκατοικηση με την αδερφη στο σαλονι.
στο υπογειακι μου, απ' οπου σας γραφω, το μονο μου υπαρχον ειναι το κομπιουτερ μου.
α!και κατι αλλο που με εχει αγχωσει αφανταστα!!!---->αυριο 8 το πρωι πρεπει να παω στον γιατρο μου στο νοσοκομειο (εχω βιβλιαριο αποριας) και πρεπει να παω μονη.
ζητησα απο τους γονεις μου να με πανε και το αρνηθηκαν και τα λεφτα εχουν αρχισει να στερευουν για να επερνα κανα ταξακι.
η συγκοινωνια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ λογω αγοραφοβιας.
ισως παω με τα ποδια παρολο που εχω θεμα ΚΑΙ με το ποδι.(ειναι σχετικα κοντα)
παιζει να μην μου δωσουν απο το φαρμακειο του νοσοκομειου τα φαρμακα γιατι το ραντεβου ειναι νωριτερα απο την ημερομηνια που υποτιθεται θα τελειωναν τα φαρμακα και συν τοις αλλοις την προηγουμενη φορα δεν μου τα εδωσαν ολα γιατι ειχαν ελλειψεις οποτε θα πρεπει να τα αγορασω.
και οι φαρμακουπαλληλοι να σου μιλανε σαν να εισαι σκουπιδι!!!
ωραιο βραδυ θα περασω σημερα!!!
αχ Θεε μου να τελειωσει αυτο το μαρτυριο!!!