Νομιζω οτι εχεις απόλυτο δικιο. Σε δυο γραμμές είπες οτι μου λενε οι φίλοι μου τοσο καιρο.
Printable View
Παντα εκανε οτι του άρεσε στη ζωη του και δεν τον έμοιαζε τίποτε αλλο. Δε νομιζω οτι εχει πια αισθήματα για μενα. Αυτο που τον νοιάζει και γιαυτο εκανε και τη σχέση που εκανε τωρα, ειναι να αποκτήσει νέες σεξουαλικές εμπειρίες σε...ομαδικό επίπεδο, κατι το οποίο ανακάλυψα τυχαία και παραδέχτηκε. Δικαίωμα του να κανει οτι θελει, αλλα εγω έπαθα σοκ γιατι βλεπω μπροστά μου εναν άνθρωπο που πλέον δεν αναγνωρίζω και που ναι σκέφτεται μονο με ενα συγκεκριμένο όργανο!
απλα σκεφτομουν το θειο μου που ηταν καπως ετσι πηγενε γυμναστηριο καραγυμνασμενος μια ζωη με ενα υφος ελα ρε εγω τωρα ειμαι ο μπραντ πιτ τι λες τωρα οπια θελει ας μου καθησει αλλιως αντε γεια η επομενη σε ολες ετσι εκανε εκτος απο μια που ηταν φωτομοντελο κ αφου χωρισανε μου εδιχνε τη φωτογραφια της κ το παιζε λυπημενος...............
ναι μετα απο χιλιες γκομενες που περασαν απο τη ζωη του τωρα που τον πηραν τα χρονια εφυγαν ολες κ τα βαψε μαυρα.. εισαι κ συ σα φωτομοντελο να υποθεσω?
γιατι ειναι μαλακας για αυτο συνεβησαν
εχει προβλημα ο τυπος δεν φταις εσυ αντιθετως εσυ εδωσες τον καλυτερο σου εαυτο
δεν εκανες κατι λαθως μη στεναχωριεσαι δεν αξιζει
κανε την ζωη σου εσυ πηγαινε μπροστα οσο αυτος αυτοκαταστρεφεται
Μαιρη πως ειναι τα πραγματα στη χωραπου εισαι? Πως τα βλεπεις?
χαχαχαχα δε μπορεσα να μη γεαλσω με την περιγραφη!!! ξερεις τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις? αυτα που σε χαλαγανε στην αρχη, και σε εκαναν να λες απο μεσα σου οτι δεν ταιριαζετε, καποτε γιγαντωθηκαν. Σταματησες να τα θεωρεις λιγο ενοχλητικα, και αρχισαν να μεγαλωνουν και να μεγαλωνουν στο μυαλο σου με την παροδο του χρονου. Ενω ηταν παντα τα ιδια συνηθως. Ετσι κι εσυ γινονσουν πιο επικριτικη ισως, πιο γκρινιαρα, νευριαζες πιο πολυ, θυμωνες, κι αυτος ετσι, ολο και αισθανοταν λιγοτερα για σενα. Γιατι απο καλη και ανεκτικη γινοσουν απαιτητικη και γκρινιαρα. Στα δικα του ματια ετσι. Εσυ μπορει να ειχες χιλια δικια. Έτσι πεταξε το πουλακι. 7,5 χρονια κιολας μονογαμιας, ήθελε να παει σε πολλες φωλίτσες!! Ασε να καλυψει το κενο του, γιατι αυτο κανει.
Εσυ παλι, τι ειχες τι εχασες. Μια κοτα μες στο σπιτι. Γιατι αντρα δεν τονε λες. Ετρωγε απο τα ετοιμα απο της μαμας και τα ενοικια. Λαμπρος κουβαλητης και μελλων οικογενειαρχης. Να παιζει παιχνιδια και να βλεπει ταινιες ολη νυχτα. Ψψψψψψψψψ ποια δε θα θελε τετοιο συζυγο και πατερα για τα παιδια της??
Οποτε η εξ ανατολικου μπλοκ μοντελα, ειναι ταμαμ για αυτον. Δε θα εχει απαιτησει να εργαστει, οσο εχει λεφτα να πληρωνει, κι ας τα παιρνει απο τη μαμα του. Κι αν στερεψουν κλωτσια και δρομο. Που ξερεις, καμια φορα κατι τετοιες τους στρωνουν κιολας.
Συμπερασμα, καλα σου ελεγε το ενστικτο σου απο την αρχη, δεν ηταν καλος για σενα. Μαθε απο το λαθος σου να μην το επαναλαβεις στην επομενη σχεση σου και χαμογελα :) Αυτο ειναι το νοημα, γινομαστε καλυτεροι και βρισκουμε αυτο που μας κανει ευτυχισμενους. :)
σε ρωταγα πιο πριν αν εισαι φωτομοντελο γιατι ενοουσα οτι αν εχεις πολυ καλη εμφανιση βρες αλλον μη τρως κολημα μ αυτον τζαμπα
σιγά μην μας πείς πως υπάρχουν γυναίκες -ασχέτως εμφάνισης- που δεν βρίσκουν άντρα...
άλλο αμα παίζουν διάφορα θέματα, γυναίκα αποφασισμένη να βρεί άντρα θα βρεί.
ναι αν κ εγω δεν προσεχω πολυ την εμφανιση... στο σωμα εχω καπια κολυματα αλλα στο προσωπο ας βαλει κ σακουλα χαχαχαχαχα απλα τη συμβουλεψα δεν ειπα τη προσωπικη μου γνωμη
ε να την συμβουλεύσω και εγω να μην κάνει κάτι που θα μετανοιώσει την επόμενη μέρα :)