Originally Posted by
Macgyver
unforgiven , αν εμενες Αθηνα , θα σε απετρεπα να παρεις διτροχο . Ειμαι φανατικος μηχανοβιος , απο τα 18 ως τωρα στα 52 μου . Στο χωριο , δεν το θεωρω επικινδυνο ( σχετικα ) . Ειχα 2 μονο πτωσεις σε ολη την ζωη μου , υπαιτιοτητα αλλου , κ οχι με τις μεγαλου κυβισμου μηχανες που ειχα-εχω , τις κυκλοφορω εκτος Αθηνων , αλλα με το σκουτερακι μου , και οι δυο μετα τα 50 μου , δλδ εμπειρος . Οι οδηγοι πλεον ειναι εγκληματιες , καμμια σχεση με τα 80s .Την πρωτη μοτο δεν μου την πηρε ο πατερας μου , αρνειτο πεισματικα , κ εκανα οικονομιες , κ την πηρα μονος μου . Μετα την συνηθισε ( αυτο ειναι πολυ σημαντικο ) κ την επομενη μου την πηρε ο ιδιος .
Ειναι αληθεια αυτο που λεει ο Τασος75 , η πτωση ειναι δεδομενη , ιδιως αν εισαι απειρος . Τα πιο πολλα κυβικα , ειναι ασφαλεια . ΠΑΡΤΟ , θα το χαρεις , δεν ξερω ομως τον πατερα σου , κ που να ξερω πως θα τον πεισεις .
Διαφωνω με την νοοτροπια , οχι μηχανη , ειναι επικινδυνη . Ολη η ζωη ειναι ενα ρισκο . 2.500.000 κατοχοι μηχανων ειναι μ@λ@κες ?
Ειμαι μ@λ@κας που μεταξυ αλλων εχω το bmw s1000rr και χτυπαω 300σουρες στην Εθνικη ? καλα μπορει να ειμαι , αλλα τι ψυχη εχει ενα 125αρακι .