Κανε αυτο που πρεπει να κανεις 12 μηνες και χεστους ολους...Αν ειναι πολυ ψιλη η φωνη σου μπορεις να κανεις το εγερτηριο!Ελα σε πειραζω!
Printable View
Κανε αυτο που πρεπει να κανεις 12 μηνες και χεστους ολους...Αν ειναι πολυ ψιλη η φωνη σου μπορεις να κανεις το εγερτηριο!Ελα σε πειραζω!
υ κλεινει κιολας η φωνη οχι εντελως αλλα μου ειναι δυσκολα μπορει και καμια φορα να με πονεσουν και οι φωνητικες χωρδες
Πιστευεις ότι υπάρχει κάποιος συσχετισμός μεταξύ ψιλής φωνής και σεξουαλικου προσανατολισμού;
χαχαχα παιζει να μας τρολαρεις κιόλας;
Ο στρατος ειναι σαν μια μικρη κοινωνια . Αν δεν σε κοροιδευουν στην κοινωνια , ουτε εκει θα συμβει . Οταν ειχα παει , προ αμνημονευτων χρονων , ειχαμα εναν γκει , ηταν ομως σοβαρος κ μετρημενος , κ κανεις δεν τον πειραξε .
τι εννοεις δεν καταλαβα.. Οτι νομιζω πως ειμαι γκει ή οτι δεν συσχετιζουν οι αλλοι την φωνη με την σεξουαλικοτητα;
Ναι μας λες ότι την ψιλή φωνή την είχες από μικρός.....
Πιστεύεις ότι έχει κάποια σχέση αυτό με το να γίνεις γκέι μελλοντικά;
χμμ να εχεις ψιλη φωνη σα δυσκολο μου φαινετε μπορει να μιλας με ενα τροπο που να μιαζει ψιλη αλλα εσενα τη σε νιαζει τι θα πουν? μηπως θα τους κανεις συμπεθερους?
Γκει παντα ημουν απο μωρο η φωνη ειναι αλλο θεμα. Δεν λεω οτι επειδη εχω καπως ψιλη φωνη πιστευω πως ειμαι ενω δεν ειμαι πραγματικα γεννιεσαι γκει δεν γινεσαι.
Εγω πάλι γιατί δυσκολεύομαι να λάβω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις;
δεν αξιζει καν να ασχολιθει καπιος με καπιον που ειναι ρατσιστης το μονο που αξιζει ειναι να σπασεις πλακα μαζι του κ να τον παρεις στο χαβαλε λεγοντας του οτι να ναι...Quote:
.είτε είναι από ρατσισμό
Φίλε αν δεν τους το δείξεις δεν θα σε ενοχλήσουν. Από την άλλη υπάρχουν και περιπτώσεις στον στρατό που το παίζουν μάτσο....
Γνώμη μου είναι όπως είπε και το μνημόνιο παραπάνω "Κανε αυτό που πρέπει να κάνεις 12 μήνες και χέστους όλους"
Απο μωρο ενοο οτι απο μικρος αισθανομουν κατι για τους αντρες αλλα τοτε δεν ηξερα τι ειναι γιατι πολυ απλα ημουν μικρος και δεν ηξερα τι ειναι σεξ και τι ερωτας λογικο για ενα παιδκι 5 10 χρονων.