Originally Posted by
JohnT
Φίλε αμα σου πω οτι εσύ από το ΙΕΚ έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις λεφτά έτσι όπως έχει η κατάσταση σήμερα θα με πιστέψεις? Ατόμα που δεν έχουν μεγαλώσει σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον, όπως εγώ κι εσύ, είτε λόγο απώλειας είτε για κάποιον άλλο λόγο, αντιμετώπιζουμε προβλήματα στη ζωή μας και κυρίως στην αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση μας. Όπως εγώ είσαι κι εσύ. Κλειστός, μοναχικός χωρίς φίλους, χωρίς κοπέλα ίσως και με ένα μεγάλο κενό μέσα μας. Και δυστυχώς έχουμε τη τάση το παραμικρό που θα μας συμβεί στη ζωή να το μεγενθύνουμε. Πριν λίγο καιρό κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουνα. Τι να τη κάνω τη ζωή έτσι όπως είναι, τι νόημα έχει , ας πάω να πέσω πουθενά. Δεν είναι σοβαρά πράγματα όμως αυτα. Σιγα σιγά με υπομονη και βοήθεια τα καταφέρνω. Δεν είμαι καλά ακόμα, αλλά είμαι καλύτερα. Μίλα σε κάποιον. Βγαλ' τα από μέσα σου. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εγώ δε το πίστευα με τίποτα ότι υπάρχει τόση κατανόηση από συγγενείς και φίλους ακόμα και γνωστούς.
Είσαι καλός άνθρωπος και έχεις καλή ψυχή. Έχεις όμορφα συναισθήματα μέσα, είναι σίγουρος γι' αυτο. Έχεις νιώσει την απογοήτευση από πολύ μικρός όμως με την απώλεια του πατέρα σου και αυτό σου έχει δημιουργήσει προβλήματα στο χαρακτήρα και τη ψυχολογία σου που σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς πως αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Ζήτα βοήθεια από κάποιο ψυχολόγο αν μπορείς. Βγαλ' το από μέσα σου.