ελα ομως που δε μπορουν να στηλουν ολοι προσωπικα μυνηματα...Quote:
οποιος δν θελει στελνει πρωσοπικα μηνηματα
αμα ηξερες πιοι εχουν περασει απο δω θα χες παθει τη πλακα σου...Quote:
(εκτος λιγων εξαιρεσεων)
Printable View
ελα ομως που δε μπορουν να στηλουν ολοι προσωπικα μυνηματα...Quote:
οποιος δν θελει στελνει πρωσοπικα μηνηματα
αμα ηξερες πιοι εχουν περασει απο δω θα χες παθει τη πλακα σου...Quote:
(εκτος λιγων εξαιρεσεων)
Tον εχω λαδωσει!! http://www.pic4ever.com/images/shame.gif
αλεξανδρε να βρουν ενα τροπο να επικοινωνισουν μεταξυ τους (υπαρχουν 1000) αν δεν θελουν να εκτεθουν στις αποψεις ακυρων...αληθεια δεν ξερω αλλα δεν ενδιαφερομαι να μαθω να σου πω την αληθεια...mnimonio ναι χαλια με εκανες παω για μπανιο
αν δε εκτεθεις δεν κανεις τιποτα ομως αν πετυχεις κανενα ακυρο το πολυ πολυ να πεις στα @@ μου ο επομενος
αλεξανδρε ισχιει...
Να σας πω το εξης εχω μπει απο κινητο και οπως καταλαβαινεται δεν φαινεται ολη η σελιδα και απο τα ποστ που γραφετε εδω μπορω να καταλαβω ποιος μιλαει απο τα γραπτα χωρις να δω το νικνειμ. Οχι ολους φυσικα αλλα τους πιο συχνους στο φορουμ.
εγω εχω μπει απο ενα σαραβαλο νετμπουκ που δε λειτουργει τιποτα ουτε η πινακιδα αφης κ η καρτα γραφικων τα εφτυσε κ κατεβασα την αναλυση για να μπορει να λειτουργει κ τα βλεπω ολα κατραμι χαχχαχαχαχαχαχαχχαχα...
Πετυχημενο το παραδειγμα σου κενο.
ακυρο παλι αλλα μονο εγω εκνευριζομαι με καποιους ανθρωπους που εχουν καποιο προβλημα το λενε συνεχεια και εχουν παρετιθει απο το να το πολεμανε??γιαυτο ειναι καλυτερα που δεν γνωριζονται οι χρηστες γιατι μετα απο καποια φαση το εσθημα της συμπονιας και της βοηθειας που θες να δωσεις μετατρεπετε σε μισος για να τους διξεις ποσο σημαντικο ειναι που ζουνε
το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πια "προσπαθεια" απο μερος τους...οχι οτι με αφορα το τι κανει ο καθενας αλλα τωρα τελευταια εχω αρχισει να αλλαζω και ολα αυτα δεν μου φενονται πια γελοια και κριμα στους ανθρωπους που δεν εχουν καποιο δρομο διαφυγης ή δεν τον βλεπουν...