Ποια θεωρείς άσχετη ανάρτηση;
Printable View
Ποια θεωρείς άσχετη ανάρτηση;
ok. Πάμε παρακάτω. Υπαρχουν προτασεις σχετικα με το θεμα;
Δε χρειαζεται να μαζευτούμε 100. 3-4 άτομα για αρχη καλα ειναι. Αλέξανδρε εσυ ψήνεσαι; Ισως ψήνεται και ο xart;
Εγώ έχω αγοραφοβία... δεν μπορώ να μετακινούμαι... χαχαχα
Ο αλεξανδρος αν δεν εχει γκομενακια μαλλον δεν θα θελει να ερθει :P
διαβασε αν θελεις και αυτο το νημα του μελους tomhet.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CE%B3%CF%89
εγω βρηκα παρα πολλα κοινα, ακομα και στον τροπο γραφης...
ισως βοηθηθεις...
Remedy καταρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν θα έλεγα ότι είμαι στην ίδια φάση. Είχα για πολλά χρόνια εργασία σε γραφείο και κάποια στιγμή αποφάσισα να το γυρίσω σε ελεύθερο επάγγελμα. Αρχικά, η ιδέα "κάθε χώρος και γραφείο" μου φάνηκε ενδιαφέρουσα, ελεύθερο ωράριο σούπερ κ.λπ. αλλά μετά προέκυψε ένα συμβάν που έβγαλε στην επιφάνεια πράγματα που ήταν μέχρι τότε κάτω από το χαλί. Αυτό γενικά δεν είναι κακό, γιατί βλέπεις τι πραγματικά έχεις να καθαρίσεις, αλλά στις δύσκολες φάσεις που αισθάνομαι μόνος, θα ήθελα να υπάρχει κάποιος που να μπορώ να μοιραστώ μια κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο και αν έχει και αντίστοιχα βιώματα ακόμα καλύτερα γιατί θα μπορεί να νιώσει περισσότερο αυτά που θα του πω. Δεν είναι κάτι που έχω δοκιμάσει, οπότε δεν ξέρω και αν θα προκύψει κάτι θετικό, αλλά ρίχνω μια ιδέα που ίσως βρουν ενδιαφέρουσα και κάποιοι άλλοι.
ναι.... μιλαω περισσοτερο για την ουσια των προβληματων σου, παρα για τεχνικες λεπτομερειες που αφορουν την δουλεια κλπ..
μιλαω για τα θεματα της μοναξιας, τις μοναχικες βολτες στα καφε, κλπ. ψαξε κι αλλα θεματα του μελους, τομετ. να δεις που θα ταυτιστεις...
ακομα και προταση με συναντησεις ειχε κανει, ακριβως οπως εσυ, κι αν θυμαμαι καλα, ειχε γινει μια τετοια συναντηση... δεν γνωριζω αν ειχε καποια συνεχεια.
Σε αυτή τη φάση δε βλέπω να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Ίσως παίζει ρόλο ότι είναι και περίοδος διακοπών, οπότε ίσως ραντεβού το Σεπτέμβρη.