Quote:
Originally posted by Kleiw
1. Το να κοιτάζει μια πολύ ωραία γυναίκα, είναι φυσιολογικό ! Ακόμα και εγώ θα κοίταζα ! ;)
Ναι αλλά όχι συνεχώς και επίμονα
2. Με το να κατεβάζεις εσύ μούτρα και να πληγώνεσαι οταν το κάνει δεν κατορθώνεις τίποτα !
Ίσως να θέλω να μου δίνει συνέχεια σημμασία? είμαι και ευαίσθητη που να μην ήμουν
Αν το παρακάνει και καταλαβαίνεις οτι ψάχνεται , χώρισε τον ! (έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να κρατήσεις κάτι που δεν έχεις ) Μην όμως κατεβάζεις μουτρα με το παραμικρό !
Είναι όλοι τόσο χαρούμενοι που αραβωνιαστήκαμε και οι γονείς του μένουν Ελλάδα και κάναμε 2 παρτις και δεν θέλω να τα χαλάσω ούτε να στεναχωρήσω κανένα. Είπα να κάνω υπομονή ελπίζοντας να αλλάξουν τα πράγματα
Τώρα θα μου πείτε δεν θα σκέφτομαι αυτούς αλλα....
Δοκίμασε να το ρίξεις και λίγο στην πλάκα ! (δείχνει οτι τον καταλαβαίνεις, διακόπτεις την σκέψη του και βάζεις θετικές σκέψεις για την δική σας!)
Αυτό μου ακούγετε καλό...αλλά επειδή είμαι πολύ ευαίσθητη με πέρνει αμέσως απο κάτω....ούτε δευτερόλεπτο να κάνω υπομονή
Εγώ παίζω μερικές φορές με την ζήλια και την κτητικότητα και τη δική μου και του άλλου ! Και τι εννοώ ? Καταλαβαίνω οτι υπάρχει, οτι δεν θέλω να με καταβάλλει (ή τον καταβάλλει) και την σατιρίζω για να την απομυθοποιήσω!
3. Αφού δεν έχετε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον (πράγμα πολύ σημαντικό κατ\' εμέ) γιατί αρραβωνιαστήκατε ? Δεν θα έπρεπε να νιώθετε σίγουροι ?
Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και δεν εστιαζόμουν στα προβλήματα...στο μέλλον όμως που θα φουντώσουν?
4. Το οτι σου στέλνουν οι φίλες σου μήνυμα και εκνευρίζεται φταίς και εσύ ! Δεν έχεις βάλει τα σωστά όρια ! Είναι δυνατόν να θεωρείται φυσιολογικό να σου λέει \'\' Γιατί σου στέλνουν οι φίλες σου μήνυμα? \'\' Μπορείς να του δείξεις τον αποστολέα, αν θέλει να το παίξει αστυνόμος, για να μην έχει λάθος υποψίες, αλλά πρέπει και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου σε σχέση με τις φίλες σου ! ( Να σημειώσω οτι εγώ εκτός απο φίλες, έχω και φίλους (αντρες). Το θεωρείς κακό ?)
Όποτε του λέω να βγω μου κάνει πρόβλημα...μαφήνει κάποτε αλλά συνέχεια μου στέλλει μυνήματα να δει που είμαι και τί κάνω..αυτός δεν βγαίνει λέει γιατι θέλει να είναι συνέχεια μαζί μου...και μπορεί να θέλει να το κάνω κι εγώ αυτό και γιαυτό θυμώνει? περισσότερο όμως φοβάτε, μουτο είπε..ότι θα πάω να βρω άλλον
5. Ποιος φταίει ?
Απο τα γραφόμενα σου, μου δίνεται η εντύπωση οτι και οι δύο κάνετε υπερβολές ! Καταλαβαίνω οτι εσύ τον θέλεις ! Αυτός ? Αν νομίζεις οτι θέλει να είναι μαζί σου, σταμάτα να μουτρώνεις και να κάνεις ζήλιες και να απορείς γιατί δεν σε κατάλαβε ! Ανταυτού δημιούργησε θετικό κλίμα στην σχέση σου και διακωμώδησε λίγο την ζηλια !
Αυτή είναι η συμβουλή μου !
Χρησιμοποιησέ την όπως νομίζεις ! Καλή τυχη !